Διαγόρας: Πεισματάρης στον μονόδρομο της ανόδου

Με μία όμορφη υπόσχεση ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Football League μοιάζει η προχθεσινή νίκη του Διαγόρα επί του Παλληνιακού με 1-0, με την οποία και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Από χθες, τα πάντα στον σύλλογο περιστρέφονται γύρω από τους δύο αγώνες της δεύτερης ευκαιρίες, στο πλαίσιο των οποίων θα αντιμετωπίσουν, πιθανότατα στις 5 και στις 12 Μαΐου, έναν εκ των δευτεραθλητών του 5ου, του 7ου και του 8ου ομίλου.

 Το ρεπό που έχει ο «γηραιός» την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δίνει στους ανθρώπους του την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια των πιθανών αντιπάλων, που είναι η Καλαμάτα, ο Ιωνικός και ο Αιολικός, στην προσπάθειά τους να εμπλουτίσουν τον «φάκελο κατασκοπείας» που συμπληρώνουν εδώ και καιρό.

  Παράλληλα, ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι ποδοσφαιριστές του μπαίνουν, ουσιαστικά από αύριο, δεδομένου πως σήμερα έχουν ρεπό, σε φάση μίνι προετοιμασίας, την οποία θα βοηθήσει η συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, στις 20 Απριλίου κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών, όχι όμως και κάποιο υψηλού βαθμού δυσκολίας φιλικό παιχνίδι, δεδομένου πως υπάρχει μεν η επιθυμία, όχι όμως και η δυνατότητα.

  Για τον Διαγόρα, οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης καθιστούν την άνοδο σημαντική για έναν επιπλέον λόγο, καθώς μία ενδεχόμενη αποτυχία του θα ισοδυναμεί με… υποβιβασμό, δεδομένου πως από τη Super League θα συνεχίσουν να τον χωρίζουν τρεις κατηγορίες.