Στη Ρόδο τα μπαράζ του πρωταθλήματος γυναικών στο βόλεϊ

Με απόφαση της ΕΟΠΕ από τις 10 ως τις 14 Απριλίου (από σήμερα δηλαδή) θα διεξαχθεί στη Ρόδο η τελική φάση του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ της Ζ΄ Περιφέρειας  (Ι΄ όμιλος Βʼ Εθνικής Κατηγορίας).

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πέντε ημέρες τις καλύτερες γυναικείες ομάδες για φέτος στο Αιγαίο να «κοντράρονται» επί ροδίτικου εδάφους με έπαθλο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ζ΄ Περιφέρειας. Ένας τίτλος που θα δώσει στην κάτοχό του το δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά ανόδου για την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Εκτός από την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Τελχινίδα, στα φετινά μπαράζ θα αγωνισθούν και οι πρωταθλήτριες των άλλων τεσσάρων Τοπικών Επιτροπών βόλεϊ του Αιγαίου, που είναι: από τη Λέσβο ο Ερμής Παμφίλων, από τη Χίο ο ΦΟ Καμποχώρων, από τη Σάμο ο Ιωνικός Καρλοβάσου, ενώ τις Κυκλάδες θα εκπροσωπήσει το Νεώριο Σύρου.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 10 ματς στο κλειστό Καλλιθέας και στο Βενετόκλειο και θα φιλοξενηθούν περισσότερες από 60 αθλήτριες και παράγοντες με οικοδεσπότες τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τον ΡΣΦΠ Τελχινίς.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή ο οποίος για άλλη μια φορά γίνεται αρωγός στο ροδίτικο βόλεϊ, υιοθετώντας μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που θα συμβάλει σημαντικά στην προβολή και την ανάπτυξη του αθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ(10/04):
Βενετόκλειο (21:30): Ερμής Παμφίλων- Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς
ΠΕΜΠΤΗ(11/04):
Καλλιθέα (18:00): Φ.Ο. Καμποχώρων- Α.Σ.Ε. Νεωρίου
Καλλιθέα (20:00): Ερμής Παμφίλων- Φ.Ο. Καμποχώρων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(12/04):
Καλλιθέα (18:00): Ερμής Παμφίλων- Φ.Ο. Καμποχώρων
Καλλιθέα (20:00): Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Ιωνικός Σάμου
ΣΑΒΒΑΤΟ(13/04):
Καλλιθέα (12:30): Α.Σ.Ε. Νεωρίου- Ερμής Παμφίλων
Βενετόκλειο (21:00): Φ.Ο. Καμποχώρων- Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς
ΚΥΡΙΑΚΗ(14/04):
Καλλιθέα (10:30): Ιωνικός Σάμου- Φ.Ο. Καμποχώρων
Καλλιθέα (13:00): Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Α.Σ.Ε. Νεωρίου

Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων δήλωσε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αδυναμία να βρίσκεται στη Ρόδο σήμερα κι έτσι μηδενίζεται στον 1ο της αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό Σάμου. Έτσι τα μπαραζ θα ξεκινήσουν με τον αγώνα Ερμής Λέσβου - Τελχινίς που είναι προγραμματισμένος σήμερα, στις 21:30,  στο  Βενετόκλειο.