Στην Κω βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην Κω βρέθηκε χθες το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης εθεάθη στο καφέ εστιατόριο H2Ο του ομίλου Divine καθώς τον συνδέει μακρά φιλία με τον κ. Νίκο Πουλιού. Ο κ. Γεωργιάδης απόλαυσε ένα διαφορετικό πρωινό με φόντο το μπλε του Αιγαίου και γεύσεις από την Κω τις οποίες τίμησε δεόντως.

Τα δύο στελέχη της ΝΔ (Γεωργιάδης – Πουλιού) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις πολιτικές εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στα Δωδεκάνησα και ολόκληρη την Ελλάδα. Βέβαια συχνά πυκνά η κουβέντα διακοπτόταν καθώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έπρεπε να κάνει δηλώσεις  στα αθηναϊκά ΜΜΕ.

Φυσικά για ακόμα μία φορά στο τραπέζι της συζήτησης, σύμφωνα με πηγές μας, υπενθυμίστηκε στον κ. Νίκο Πουλιού η επιθυμία του κόμματος να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην περιοχή μας από τον Άδωνι.  Είναι γνωστό ότι γαλάζια στελέχη σε κάθε ευκαιρία γνωστοποιούν με κάθε τρόπο τη θέση της ΝΔ για τον Κώο πολιτικό τον οποίο θέλουν στην πρώτη γραμμή στο νομό μας καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο αγαπητό, κοινής αποδοχής τον οποίο οι νησιώτες αγαπούν, σέβονται και εκτιμούν.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε την Κω για λίγες ώρες καθώς έφυγε το μεσημέρι για Λέρο όπου έχει επίσημη συνάντηση με τον φίλο του υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παυλή. Έτσι η επίσκεψη του αντιπροέδρου που δεν ήταν επίσημου χαρακτήρα, του έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστεί για λίγες ώρες στο H2O παρέα με τον αγαπητό του φίλο κ. Νίκο Πουλιού.

(Πηγή: Βήμα της Κω)