Ροδίων Άθλησις: Στη Νέα Ερυθραία το τουρνουά ανόδου

Στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία, θα πραγματοποιηθεί τελικά το τελικό τουρνουά ανόδου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών.

ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις από τον 1ο υποόμιλο και Κέρκης Σάμου, Δραπετσώνα από τον 2ο είναι οι τέσσερις  ομάδες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Volley League Ανδρών της σεζόν 2019-20.

Τελικά όπως φάνηκε, «πέρασε» του ΟΦΗ που ήταν η μόνη ομάδα που αντέδρασε στο αίτημα του Κέρκη και των υπολοίπων να γίνουν οι αγώνες στη Σάμο. Η ΕΟΠΕ σαν Σολομώντεια λύση, χρησιμοποίησε το γήπεδο της Ν. Ερυθραίας, ενώ  το «Ροδίων Αθλησις» εκτός από τη δυσαρέσκεια του για το ότι ορίσθηκαν την τελευταία στιγμή γήπεδο και αγώνες, διαμαρτύρεται έντονα γιατί δεν έκανε η Ομοσπονδία δεκτό το αίτημα του, για αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί οικονομικά αλλά και να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ έχει ως εξής:

Σάββατο 13 Απριλίου

Στ. Καλαϊτζής -17.00- ΟΦΗ - ΔΑΣ Δραπετσώνας

Στ. Καλαϊτζής -19.00- Ροδίων Άθλησις - ΑΣ Κέρκης

Κυριακή 14 Απριλίου

16.00: Η (1) - Η (2)

18.00: Ν (1) - Ν (2)
 

Πανέτοιμο και αποφφασισμένο το Ροδίων Άθλησις

Στο μεταξύ με αναπτερωμένο το ηθικό από την καλή εμφάνιση αλλά και την νίκη της τελευταίας αγωνιστικής των πλέη οφ επί του Πανιωνίου, το «Ροδίων Αθλησις» δείχνει έτοιμο για τους αγώνες αυτούς.

Θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρώτη θέση στους αγώνες αυτούς που οδηγεί στην Volleyleague και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του βόλεϊ στο νησί μας και στην Δωδεκάνησο.

Το έργο του Αλέξη Καμπερίδη και των παικτών του, γνωρίζουν οι πάντες πώς είναι δύσκολο, αλλά όλοι θα καταβάλουν την μέγιστη προσπάθεια, παρά το γεγονός πώς υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι και δυνατές ομάδες σε αυτό το επίπεδο.

Η αποστολή της Ροδίτικης ομάδας θα αναχωρήσει την Παρασκευή το μεσημέρι για την Αθήνα και θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα δώσει τους αγώνες της το ίδιο βράδυ. Στο νησί μας το Ρ.Α. θα επιστρέψει την Δευτέρα.