Διαμαντής Τσάτσος - AE Λέρου: «Το είδαμε σοβαρά και τα καταφέραμε»

Τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας εξασφάλισε η ΑΕ Λέρου μετά την επικράτησή της την περασμένη Κυριακή (2-3) στην Κάλυμνο όπου αγωνίστηκε με το Βαθύ για την 16η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου νήσων στη Β’ Κατηγορία.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Λέρου πήρε τον τίτλο με δύο βαθμούς διαφορά από την Δόξα Καρδάμαινας έχοντας ηγέτη τον Διαμαντή Τσάτσο, έναν παίκτη με παραστάσεις κι από εθνικές κατηγορίες, με ρόλο και προπονητή στη μεγάλη προσπάθεια. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στην «ΑΡ» για την φετινή πορεία που παρά τις δυσκολίες, ήταν, βάσει αποτελεσμάτων, επιτυχημένη.

Οι δηλώσεις του Διαμαντή Τσάτσου:
«Φέτος πραγματικά θέλαμε όσο ποτέ την άνοδο και το είδαμε πολύ πιο σοβαρά ήδη από την προετοιμασία , γι’ αυτό δουλέψαμε όπως έπρεπε προς αυτό τον στόχο.

Αν και κανείς δεν μας υπολόγιζε ως φαβορί από την αρχή, εντούτοις αποδείξαμε ότι το αξίζαμε. Για τη Λέρο είναι κάτι πολύ σημαντικό η ομάδα να πρωταγωνιστεί στη Β’ Κατηγορία και να έχει συμμετοχές κι αξιοπρεπή παρουσία στην Α’.

Παράλληλα δουλεύαμε και τις υποδομές μας με συμμετοχή στα πρωταθλήματα Κ16 και Κ12, έχοντας παρουσία και παιδιά στην ανδρική ομάδα. Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης και περιμένουμε ανθρώπους να βοηθήσουν, όχι κατ’ ανάγκη οικονομικά, αλλά ν’ αναλάβουν να… τρέξουν για την ομάδα και να είναι κοντά της όποτε χρειάζεται.

Όπως και να χει, θα δώσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε στην Α’ Κατηγορία, γιατί αγαπάμε πραγματικά αυτό που κάνουμε χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι οικονομικές απολαβές, όπως συμβαίνει σε άλλες ομάδες.»