Τρεις διαιτητές της Ρόδου στη «σέντρα» από τους παρατηρητές διαιτησίας

Τρεις παραπομπές διαιτητών άφησε πίσω του το προηγούμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

 Ο παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Πολύστρατο και την Αναγέννηση Έμπωνα, Στέλιος Κατταβενός, επιβεβαίωσε την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Σταμάτης Αντωνάς, δίνοντας δίκιο και στα δύο διαμαρτυρόμενα σωματεία.

Πρώτα πρώτα, ο έμπειρος ρέφερι κακώς καταλόγισε πέναλτι, με το οποίο η ομάδα των Λαέρμων ισοφάρισε σε 1-1. Παράλληλα, φέρεται να τα έκανε «θάλασσα» στη φάση του 30’, όταν αποφάσισε να μην κατακυρώσει τέρμα του Πολύστρατου λόγω οφσάιντ, κι ενώ νωρίτερα είχε αγνοήσει τη σχετική υπόδειξη του βοηθού του Μπάρκα, διατάζοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Επιπλέον, στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας τέθηκε και ο βοηθός Μανώλης Κόττορος, λόγω της λανθασμένης εκτίμησής του σε φάση που η Αναγέννηση πέτυχε γκολ, το οποίο δεν μέτρησε επειδή θεωρήθηκε πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή της εστίας.

Την τιμωρία δεν γλιτώνει ούτε ο Δημοσθένης Αλέκος, διαιτητής του αγώνα της Κω ανάμεσα στον ΔΙΑ και τη Ρόδο, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Στη «σέντρα» τον έστειλε η απόφασή του να ακυρώσει καθαρό γκολ του Σταμάτη Καντιμοίρη, με το οποίο τα «ελάφια» θα ισοφάρισαν σε 1-1.