Ανοικτή επιστολή από συμπολίτη μας στους υποψήφιους δημάρχους Ρόδου

Ανοικτή επιστολή από συμπολίτη μας στους υποψήφιους δημάρχους Ρόδου

Ανοικτή επιστολή από συμπολίτη μας στους υποψήφιους δημάρχους Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1383 ΦΟΡΕΣ

Αισιόδοξες σκέψεις και απόψεις

Ανοικτή επιστολή με συναινετικό περιεχόμενο προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους, απευθύνει μέσω της “ΡΟΔΙΑΚΗΣ” ο συμπολίτης μας, κος Χάρης Παπαγεωργίου απευθυνόμενος αρχικά προς την παράταξη “Ρόδος Αξιών” του Δημήτρη Κρητικού.

Στην επιστολή – παρέμβασή του αναφέρει συγκεκριμένα:
«Αγαπητέ Δημήτρη, Γιώργο και λοιποί συνεργάτες της "Ρόδος Αξιών", παρακολουθώ την κινητικότητά σας ως ομάδα και σας συγχαίρω για το επίπεδό σας, τη στάση ζωής σας, τον αξιοπρεπή και πολιτισμένο αντίλογο και το πείσμα σας να κομίσετε επιτέλους τον διαφορετικό πολιτικό λόγο.

Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω να ευαισθητοποιηθεί ο απλός πολίτης και να κάνει κι αυτός, ενσυνείδητα, το δικό του ενεργό μεγάλο βήμα προς τις αλώβητες αξίες της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας των ιδεών, σεβόμενος την άλλη άποψη με διαλλακτικότητα και με ταυτόχρονη απεξάρτηση της ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, που τόσα χρόνια μας κρατούν (τα κόμματα και ο αρρωστημένος συνδικαλισμός-βλέπε τελευταία γεγονότα ΓΣΕΕ) ανελεύθερους και δέσμιους της ΜΗ προόδου και της ΜΗ επιτυχούς πορείας.

Ας πετάξει ο καθένας μας από πάνω του με θάρρος και παρρησία τα αόρατα δεσμά της τυφλής κομματικής υποταγής, που έφεραν τη χώρα μας στο σημείο, που όλοι βιώνουμε και που όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι. Ας νοικοκυρέψουμε ΠΡΩΤΑ το σπίτι μας, την πόλη μας για να φτιάξουμε κατόπιν τη χώρα μας.

Ας προχωρήσουμε με βήματα μετρημένα και σεβασμό ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στον καθημερινό αγώνα αγάπης και έμπρακτου ενδιαφέροντος για τη συντήρηση, διατήρηση και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΟΥ, που ο καλός Θεός απλόχερα και καλότυχα όρισε τη ζωή μας, σ'αυτή τη γωνιά του ήλιου και της θάλασσας.

Εμείς χρωστάμε σε τούτο τον τόπο και όχι αυτός σε εμάς. Απευθυνόμενος προς τους επικεφαλής των υγειών παρατάξεων, αγαπητέ Αντώνη, φίλτατε Στράτο, φίλτατε Δημήτρη, σεβαστέ Φώτη, οφείλω να σας θυμίσω πως το σύντομο πέρασμά μας από εδώ, θέλουμε δεν θέλουμε, καταγράφεται στην ιστορία του ευλογημένου αυτού τόπου και στο χέρι μας είναι να την αναδείξουμε ή να την αμαυρώσουμε.

Όλοι σας ως υποψήφιοι και εν δυνάμει δήμαρχοι είμαι πεπεισμένος ότι αγαπάτε και λατρεύετε την ιδιαίτερη πατρίδα σας και πατρίδα των παιδιών σας και θέλετε το καλύτερο για αυτήν. Ίσως κάποιοι με πουν ονειροπόλο, αλλά επιτρέψτε μου να ‘χω το δικαίωμα να ονειρεύομαι και να πω: ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Φαντάζει δύσκολο μα ΟΧΙ ακατόρθωτο. Απαιτεί θάρρος, μεγαλείο ψυχής, συναινέσεις, υποχωρήσεις. Το "διαίρει και βασίλευε" είναι η εύκολη λύση και η σίγουρη συνταγή αποτυχίας.

Η ΕΛΛΑΔΑ μεγαλούργησε ενωμένη και συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ΕΛΕΥΘΕΡΑ».


Με εκτίμηση
Χάρης Γ. Παπαγεωργίου
Κτηνίατρος

Διαβάστε ακόμη

Πάνος Δρακόπουλος: «Στη θέση των διωκόμενων εκπαιδευτικών – ο καθένας»

Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης: Λονικέρα η ιαπωνική (Lonicera japonica), κοινώς αιγόκλημα, αγιόκλημα

Δημήτρης Προκοπίου: Θαλάσσιος τουρισμός

Ηλίας Καραβόλιας: Το συμβάν που έγινε σημείο

Αργύρης Αργυριάδης: Απορίες για μία φαραωνική μεταρρύθμιση στον χώρο της Δικαιοσύνης

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B