Στέργιος Κουφός: «Ζητάω συγνώμη για την εμφάνιση»

Στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα στο «Μελίνα Μερκούρη», ο τεχνικός του Κολοσσού H Hotels, Στέργιος Κουφός, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Πολλά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη (σ.σ. Ζιάγκο) και τους “Κρητικούς Βασιλιάδες” (σ.σ. Cretan Kings).

Ευχαριστώ πολύ για την ανθοδέσμη, γιατί είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα αυτή η βράβευση για πολλούς λόγους και ειδικά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με βράβευσε. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που με πήρε τηλέφωνο από χθες μέχρι και σήμερα.

Νομίζω ότι για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά διότι μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να βρω τον λόγο που παρουσιαστήκαμε έτσι. Από την άλλη μεριά μας είχε δώσει αισιοδοξία το ότι το Σάββατο κάναμε όλοι μαζί προπόνηση, νομίζοντας πως θα μπορούσαμε να παίξουμε και να προσφέρουμε κάτι καλύτερο. Είναι από τις μέρες που δε βρίσκεις δικαιολογίες.

Αν έχεις να πεις κάτι το λες μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Από κει και μετά όλα τα άλλα δεν έχουν ουσία. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένεια του Κολοσσού γι’ αυτήν την εμφάνιση
».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Ζιάγκος ανέφερε: «Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν τεράστια καρδιά, πολλά ψυχικά αποθέματα και συναίσθημα για την ομάδα, που σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό για μας αποτελεί κινητήρια δύναμη.

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε ο χώρος για πανηγύρια, καθώς είμαστε ακόμα στις θέσεις που οδηγούν στην Α2. Υπάρχει ψυχολογία, πίστη και ελπίδα αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τον μεγάλο μας στόχο».