Στη βιβλιοθήκη του «Ροδίων» τα βιβλία του Παπαγεωργίου

Ο συμπατριώτης μας καθηγητής του βόλεϊ Θανάσης Παπαγεωργίου πέρα από το διδακτικό του έργο, έχει να επιδείξει και μια έντονη συγγραφική πορεία στον χώρο του βόλεϊ. Βιβλία του κοσμούν βιβλιοθήκες πολλών μεγάλων συλλόγων του βόλεϊ στη χώρα μας και την Ευρώπη.

Αυτή τη φορά δέκτης των βιβλίων του, έγινε το «Ροδίων Αθλησις», η Διοίκηση του οποίου με αφορμή την παραχώρηση της βιβλιογραφίας του, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η  εξαιρετική πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  τα τελευταία χρόνια είναι βέβαιο πως έχει προσελκύσει μια μεγάλη μερίδα θεατών  οι οποίοι δίνουν το «παρών», παρακολουθούν και χειροκροτούν τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Μέσα σε αυτό το κοινό, ο Ροδίτης  "δάσκαλος" του βόλεϊ κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου.
Ένας άνθρωπος ο οποίος  δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο  πανελλήνιο αλλά και   παγκόσμιο βόλεϊ, τόσο με τις αθλητικές-προπονητικές του διακρίσεις, όσο και με τη συγγραφή βιβλίων σχετικών με το άθλημα.

Η συνεχής παρουσία του στους αγώνες μας έδωσε μεγάλη χαρά και η κίνησή του να προσφέρει όλη τη βιβλιογραφία του στο σωματείο μας, μάς τιμά ιδιαίτερα.
Από σήμερα η βιβλιοθήκη του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» είναι πλουσιότερη και οι προπονητές μας σοφότεροι.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του σωματείου, τον ευχαριστούν  δημόσια για την κίνησή του αυτή και τον συγχαίρουν για όσα συνεχίζει να προσφέρει στο άθλημα και στο νησί μας».