Ποδόσφαιρο, σεβασμός και ανθρωπιά, πάνε «πακέτο»

Τη δύναμη του αθλητισμού, αλλά και της αλληλεγγύης, προσπαθεί να αναδείξει ο Ευαγόρας μέσα από το πάρτι, το οποίο διοργανώνει τη Μεγάλη Δευτέρα, 22 Απριλίου, στο νυχτερινό κέντρο Akanthus στην Παλιά Πόλη. 

 Η διοίκηση του συλλόγου ανέλαβε τη διόλου συνηθισμένη πρωτοβουλία να απευθύνει πρόσκληση στο σύνολο των ομάδων του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, στον οποίο αγωνίζεται φέτος, προκειμένου να τις βραβεύσει στο περιθώριο της βραδιάς.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ σε αμαξίδιο Δωδεκάνησος και θα δώσουν το παρών, όπως φέρεται να διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του σωματείου Κάλλιστος Διακογεωργίου (θα βραβευτούν και εκείνοι), ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, ενόψει των εορτών του Πάσχα.   
                                                 
«Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά» 
Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι δίνει ο Ευαγόρας, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Κοσκινού κόντρα στον Άγιο Ισίδωρο (επίσης «καίγεται» για βαθμούς), για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και ο πρόεδρός του, Νίκος Φιλίππου, όχι μόνο ζητάει από τους φίλους της ομάδας να τη στηρίξουν, αλλά επιδεικνύοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό, εύχεται καλή επιτυχία στον αντίπαλο και ειδικά στον παράγοντα και φίλο του Βαγγέλη Διακοπαρασκευά. 

 Σε μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής των «πράσινων» αναφέρει τα ακόλουθα:    
«Την επόμενη Κυριακή παίζουμε μια κατηγορία, 90 λεπτά αντίπαλοι.....Αυτό τίποτα άλλο..... Εύχομαι καλή επιτυχία στον φίλο Βαγγέλη και στα υπόλοιπα παιδιά του συμβουλίου του Αγίου.

Η φιλοξενία θα είναι άψογη, όπως ήταν και στον πρώτο γύρο και τους ευχαριστούμε, δυστυχώς έτσι τα έφερε η τύχη να παίζουμε παιχνίδια ζωής και θανάτου,τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. . Και ξαναλέω, αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και τίποτα άλλο..!!».