Στο πόδι οι Κοσκινιάτες για το ματς της χρονιάς

Σε… «πανστρατιά» καλεί η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Διγενή τους φίλους του συλλόγου ενόψει του αυριανού ντέρμπι σωτηρίας με τον Διαγόρα Βατίου.

Ο πρόεδρος Τσαμπίκος Ζαχαρίας και οι συνεργάτες του πιστεύουν βαθιά πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί, ταυτόχρονα όμως σπεύδουν να διαμηνύσουν σε όλους εκείνους που θα βρεθούν στις εξέδρες το αυτονόητο.

Πως στηρίζοντας με θέρμη την ομάδα, δεν θα πρέπει να ξεχάσουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο πως κάθε παρεκτροπή μπορεί να πληγώσει σοβαρά όχι μόνο εκείνη, αλλά το ίδιο το άθλημα. Το στοίχημα είναι στο τέλος του αγώνα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, να καταδειχθεί πως η παρουσία της αστυνομίας, την οποία ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι, ήταν αχρείαστη.

Η ανακοίνωση των Κοσκινιατών: 

«Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και η ομάδα μας θα δώσει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό το Σάββατο, ο Διγενής θα δώσει τον υπέρ πάντως αγώνα με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου. Είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε την ομάδα μας σε αυτή την τελευταία μάχη-παραμονή.

Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο για τα τοπικά δεδομένα, να δίνει βάση στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Ξεκίνησε να δημιουργεί και έχει δημιουργήσει σωστούς αθλητές και συνεχώς προβάλλει και επικροτεί το Τίμιο Παιχνίδι (Fair Play), αλλά απαιτεί και τον ΣΕΒΑΣΜΟ. Ο πρόεδρος λοιπόν και η διοίκηση του τοξοβόλου, καλούν τον απανταχού φίλαθλο κόσμο του ΔΙΓΕΝΗ να συμπαρασταθεί στο πλευρό του.

Υ.Γ. 1 ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΙΓΕΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Υ.Γ. 2 ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!!!»

Όσο για την προετοιμασία της ομάδας, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Γιάννης Καμίτσης θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τα πλάνα του στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του.