Παρελθόν από τον Διαγόρα ο Τσαγκάρης

Με το μυαλό στα μπαράζ, είναι αυτές τις μέρες οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας του Διαγόρα. Βέβαια οι πάντες περιμένουν την τελευταία αγωνιστική σε 5ο, 7ο και 8ο Όμιλο, προκειμένου να ξέρουν ποιοι είναι οι αντίπαλοι τους στη διαδικασία αυτή. Αναλυτικότερα λίγο πριν την τελευταία αγωνιστική, η κατάσταση έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Στον 5ο Όμιλο για τη δεύτερη θέση φιλονικούν Ιωνικός και Εθνικός που έχουν από 44β. Την Κυριακή και οι δυο ομάδες πάνε να παίξουν στην Κρήτη.

Ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει τον Ατσαλένιο που βρίσκεται στην 6η θέση και ο Εθνικός την Ιεράπετρα, που είναι πρώτη στην βαθμολογία. Από τους αγώνες αυτούς, θα κριθεί ποια ομάδα θα είναι η μία από τις αντιπάλους του Διαγόρα.

Στον 7ο Όμιλο τη δεύτερη θέση έχει «καπαρώσει» ήδη ο Αιολικός.

Στον 8ο Όμιλο παίζει ακόμα και η πρώτη θέση. Ο πρωτοπόρος Ασπρόπυργος υποδέχεται την Λέρνα που είναι ήδη υποβιβασμένη κι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας Καλαμάτα, υποδέχεται τον Παναρκαδικό, που σε αυτό το ματς διεκδικεί την παραμονή του στην Κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» συνεπώς θα δουν την Κυριακή το βράδυ τους αντιπάλους τους και θα περιμένουν την κλήρωση της Μ. Εβδομάδας, για να ξέρουν ποιος θα είναι τελικά ο αντίπαλος στα δυο ματς της 5ης και 12ης Μαϊου.

Τέλος η συνεργασία με τον Τσαγκάρη

Στο μεταξύ ο Διαγόρας ανακοίνωσε χθες, τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσαγκάρη. Ο νεαρός επιθετικός για καθαρά οικογενειακούς λόγους, ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκάρη. Δυστυχώς, σοβαροί οικογενειακοί λόγοι αναγκάζουν έναν από τους αρχηγούς μας να επιστρέψει άμεσα στη ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο «Γηραιός» τον ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε με την κυανέρυθρη φανέλα και του εύχεται πάνω από όλα υγεία και σύντομα να ξεπεράσει το οικογενειακό του πρόβλημα».