Την Τετάρτη η άφιξη των Ιταλίδων στη Ρόδο

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται στο νησί μας η Ιταλική ομάδα Argentario, η οποία είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά κορασίδων που διοργανώνει ο Φοίνικας,  στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας. 

Οι Ιταλίδες κοπέλες,  θα έρθουν νωρίτερα από τις υπόλοιπες και όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές,  το απόγευμα της Πέμπτης (πιθανότατα στις 17:00) θα δώσουν φιλικό παιχνίδι  με αντίπαλο την ομάδα κορασίδων του Φοίνικα, που θα αντιμετωπίσουν πιθανότατα και στο τουρνουά. 

Η ιταλική ομάδα  μάλιστα όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, ζήτησε να κάνει και διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση, κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο ανάπτυξης πάνω στο οποίο εργάζονται και κινούνται στην Ιταλική ομάδα, αλλά και στο βόλεϊ της γείτονος χώρας γενικότερα.  με το οποίο λειτουργεί.

Το διεθνές τουρνουά των κορασίδων, όπως είναι γνωστό, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, με τη συμμετοχή επίσης πλην του Φοίνικα,  του Παναθηναϊκού και της Α.Ε. Λεμεσού, που θα έρθουν στο νησί μας...