ΕΠΣΔ: «Με τη λαμπρότητα  που αξίζει στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου»

Τις αποφάσεις της για τον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Διαγόρα, που θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο, οριστικοποίησε η ΕΠΣΔ.

Με ανακοίνωσή της, η Ένωση επιβεβαιώνει την παρουσία στο γήπεδο του προέδρου της ΕΠΟ και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της, όπως και των εμβληματικών αρχηγών της Εθνικής ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργου Καραγκούνη, υπογραμμίζοντας τη βούλησή της να τιμήσει, με τον τρόπο που αξίζει, τη μνήμη του αείμνηστου πρώην προέδρου της ΕΠΣΔ, Γιώργου Τσοπανάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο κορυφαίος θεσμός για το Δωδεκανησιακό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το Κύπελλο Δωδεκανήσου, θα διεξαχθεί με ένα λαμπρό τελικό, τον 72ο, αφιερωμένο στη μνήμη του τέως Προέδρου της ΕΠΣΔ, Γεώργιου Τσοπανάκη, μιας και την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε 2018-2019, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το χαμό του, αφήνοντας ένα κενό δυσαναπλήρωτο τόσο στην επιστημονική, δημοσιογραφική, κοινωνική αλλά κυρίως για εμάς, αθλητική ζωή του τόπου μας.

Ο 72ος Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, στις 20 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, τιμώντας τη διοργάνωση και τον αείμνηστο Πρόεδρο Γεώργιο Τσοπανάκη, προσδίδουν στον τελικό τη λαμπρότητα που του αξίζει, με επίσημους προσκεκλημένους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Τελικό Κυπέλλου Δωδεκανήσου, τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Ευάγγελο Γραμμένο, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Αστέριο Αντωνίου, τον Ταμία της ΕΠΟ, κ. Περικλή Λασκαράκη, το Μέλος και Πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΠΟ, κ. Κωνσταντίνο Βρακά και τους δύο αρχηγούς της Εθνικής μας ομάδας, τον ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη και τον κ. Γιώργο Καραγκούνη».

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια του τελικού θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Γιώργου Τσοπανάκη.