Υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη ο Κωνσταντίνος Παπακώστας

Υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη ο Κωνσταντίνος Παπακώστας

Υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη ο Κωνσταντίνος Παπακώστας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 585 ΦΟΡΕΣ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Νέα Μέρα Ροδίων Όραμα” του κ. Στράτου Καρίκη θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Παπακώστας.

Συγκεκριμένα θα είναι υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Ρόδου. Ο κ. Παπακώστας αναφέρει τα εξής:
«Εάν η «ΝΕΑ ΜΕΡΑ» του υποψήφιου Δημάρχου μας, Δικηγόρου Στράτου Καρίκη κερδίσει τον δήμο Ρόδου τότε είμαι υποχρεωμένος να σας συστηθώ διότι μια ολόκληρη τετραετία είναι πολύς χρόνος για να μην γνωρίζετε ποιος είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κων/ος Παπακώστας, εάν βεβαίως τύχει να εκλεγώ.

Γεννήθηκα στις 13/4/1957 στη Ρόδο. Τα πρώτα παιδικά μου χρόνια έζησα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου στην περιοχή “Ρολόι”. Κατόπιν μεγάλωσα στην οδό Έρνεστ Μπέβιν κάτω από το γήπεδο Διαγόρας (περιοχή Κολονιάλε), Ενορία Αγίου Γεωργίου Άνω.

Η γυναίκα μου είναι η Μαίρη Πατούνα που έχει καταγωγή από τον δήμο Ιαλυσού. Ο ένας γιος μου είναι Γναθοχειρούργος στο Π.Α.Γ.Ν.Η- Ηρακλείου Κρήτης. Ο άλλος γιος μου είναι Γυμναστής από το Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής.

Ήμουν μαθητής του Βενετοκλείου Γυμνασίου. Έχω κάνει σπουδές στην Αμερική και στη Γαλλία επί πέντε χρόνια. Εργάστηκα στη Ρόδο για δύο χρόνια στον ιδιωτικό τουριστικό τομέα και επί τριάντα τρία χρόνια ήμουν γραμματέας στο Πρωτοδικείο της Ρόδου.

Φίλοι μου, δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ας πάω να γίνω δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Καρίκη”. Η πεθερά του είναι πρώτη ξαδέλφη μου αλλά και ο ίδιος είναι Καρπάθιος όπως και εγώ επίσης. Τον γνώρισα όμως και σαν άνθρωπο λόγω της επαγγελματικής μας συνεργασίας. Δεδομένα που βάρυναν να δεχτώ αμέσως την πρόσκλησή του και να συστρατευθώ στη “ΝΕΑ ΜΈΡΑ” για τη Ρόδο μας.

Αθόρυβα πάντα αγωνίστηκα στους χώρους εργασίας μου αλλά και για τη Ρόδο μας μέχρι σήμερα. Καθημερινά ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στη Ρόδο μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου όπως και για το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας καθημερινά.

Τα ενδιαφέροντά μου βρίσκονται στο βουνό, στη θάλασσα, αγαπώ πολύ την ποδηλασία, το διάβασμα. Επιπλέον είμαι φιλόζωος, αγαπώ το θέατρο, τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό. Υπήρξα και παραμένω αθλητής έως σήμερα και ασχολούμαι και με πολιτιστικές δραστηριότητες. Είμαι μέχρι και σήμερα ένας ενεργός πολίτης.

Γνωρίζω το νησί μας πολύ καλά, την πόλη μας, την Παλιά Πόλη, τα χωριά μας και όλες τις τοποθεσίες της υπαίθρου του νησιού μας. Από το Ενυδρείο μας μέχρι το Πρασονήσι, από την Κάμειρο Σκάλα μέχρι τη Λίνδο, τα εσωτερικά χωριά μας από Παστίδα μέχρι Μεσσαναγρό και από Έμπωνα μέχρι Μάσσαρι.

Έχω φίλους καλούς και αγαπημένους στην πόλη μας και στην Παλιά Πόλη, στα χωριά Ιαλυσό, Κρεμαστή, Παστίδα, Μαριτσά, Δαματριά, Θεολόγο, Καλαβάρδα, Κρητηνία, Καλυθιές, Αφάντου, Μαλώνα, Αρχάγγελο, Βάτι, Ασκληπιείο, Γεννάδι, Λαχανιά, Κατταβιά, στα υπόλοιπα χωριά μας όπου δεν έχω τόσες γνωριμίες ζητώ να με γνωρίσετε μέσα από αυτήν την επιστολή μου και να κρίνετε εάν είμαι ικανός να σας υπηρετήσω. Με ένα τηλεφώνημά σας, θέλω να γνωρίζετε όλοι ό,τι οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί θα προωθηθεί με σκοπό την άμεση λύση του αλλά θα έχετε και τη φυσική παρουσία μου.

Το «μισώ τους αδιάφορους» του Antonio Gramsi είναι σήμερα τόσο επίκαιρο όσο ποτέ, επίσης το «Όσο μπορείς» του Κων/ου Καβάφη.

Στηρίζω τη “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” του υποψήφιου Δημάρχου-Δικηγόρου κ. Στράτου Καρίκη, στηρίξτε την και εσείς εάν πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή για τη Ρόδο μας.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” για τη Ρόδο μας.
Κων/ος Παπακώστας».

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών