Ιάλυσος: Επίλογος στην Αμαλιάδα

Στην Αμαλιάδα θα πανηγυρίσει σήμερα ο Ιάλυσος την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο στη football league. Ο Ιάλυσος λίγο πριν αλλάξει επίπεδο, αντιμετωπίζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι τον Αστέρα, θέλοντας να πετύχει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου μάλιστα πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, έχοντας ανάμεσά τους, αρκετά νέα παιδιά και κρατώντας στο νησί μας πρωτοκλασσάτα στελέχη της ομάδας, σε μια προσπάθεια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εκείνους που έπαιξαν πολύ λίγο στο φετινό πρωτάθλημα. Παίκτες όπως οι Δελαπόρτας, Ανδρούτσος, Γεωργίου, Σταυλάς, Στεφανίδης κι ο τιμωρημένος Τσούπρος, έμειναν στη Ρόδο αφού, το σημερινό ματς είναι ουσιαστικά άνευ σημασίας, καθώς ο Ιάλυσος είναι ήδη πρωταθλητής κι ετοιμάζει πλέον τη φιέστα του.

Η φιέστα φυσικά όπως είναι ήδη γνωστό, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 18.30 στο «Οικονομίδειο» και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρουσία αρκετών προσώπων, που στο παρελθόν έχουν προσφέρει πολλά στους πρωταθλητές.  
Οι δεκαοκτώ  που πήρε μαζί του ο Σάκης Παπαβασιλείου στην Αμαλιάδα είναι οι Χειμωνέττος, Γκουγκουντρής, Μακρυδημήτρης, Παναγιωτόπουλος, Κόλα, Μπάρδος, Χειμωνέττος Κ., Παπαδόπουλος, Μπάρδης, Κουγιός, Πετράκος, Περογαμβράκης, Δωματάς, Κωσταντινόπουλος, Ομπίνα, Καραμανώλης Μαρτίνος, Ρεκλείτης, Αποστολάτος.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Όλο το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής για τον 6ο Όμιλο έχει ως εξής:
Αστέρας Αμ.-Ιάλυσος (12.00)
Πανμοβριακός- Θύελλα Ραφ.
Παμβουπρασιακός-Αχαρναϊκός
Πανηλειακός- Νίκη Τραγανού
Παλληνιακός- Παναιγιάλειος
Φοίβος- Διαγόρας Βραχνεϊκων (16.30).