Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τους Αφαντενούς

Ένα στην ουσία καινούργιο γήπεδο θα έχουν να χαίρονται, σε περίπου σαράντα μέρες, οι μεγάλοι και μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΕΡΑ, της Αθλέτικο και της Νεολαίας Αφάντου.

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, οι εργασίες τοποθέτησης νέου τάπητα τελευταίας γενιάς στις αθλητικές εγκαταστάσεις στ’ Αφάντου ξεκίνησαν και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προς μεγάλη ικανοποίηση των ανθρώπων του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής.

Όπως κατέγραψε χθες η «Α.Ρ.», η οποία επισκέφθηκε το-εδώ και λίγες μέρες- εργοτάξιο, ο παλιός, φθαρμένος και επικίνδυνος τάπητα έχει ξηλωθεί και απομακρυνθεί, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες εργασίες ευθυγράμμισης του χώρου και εγκατάστασης αποστραγγιστικού συστήματος, ταυτόχρονα δε εκτελούνται εργασίες μόνωσης και ανακαίνισης των αποδυτηρίων, που θα αποκτήσουν νέα όψη.

Επί τόπου βρέθηκαν χθες, πέρα από αθλητικούς παράγοντες της περιοχής και τον προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα, ο εντεταλμένος για τα θέματα αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής, οι οποίοι κατέγραψαν την πρόοδο των εργασιών.
Σημειώνεται, πως ο συνθετικός τάπητας του γηπέδου Αφάντου θα είναι ο πρώτος στα Δωδεκάνησα, που θα διαθέτει σύστημα ποτισμού!