Εμείς οι Δωδεκανήσιοι δεν χρειαζόμαστε πολιτικούς και υπουργούς για να... τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας

• Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι ότι ξεκίνησε η τουριστική σεζόν να τους το επισημάνουμε λοιπόν: Εξήντα (ναι 60) ήταν τα αεροσκάφη που προσγειώθηκαν χθες στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν μέσα, δεν ήρθαν άδεια. Να περάσουν όμορφες διακοπές στον αγαπημένο τους προορισμό θέλουν οι άνθρωποι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

• Εμείς οι Δωδεκανήσιοι δεν χρειαζόμαστε τους όποιους πολιτικούς και υπουργούς  να πηγαινοέρχονται από τα νησιά μας, για να... τονώνουν το αίσθημα ασφαλείας μας. Το έχουμε ξαναγράψει άλλωστε: Η θωράκιση των νησιών του Αιγαίου, δεν γίνεται μόνο με κανόνια, τανκς, αεροπλάνα και σφαίρες!

• Α, εκτός από τα αδήλωτα εισοδήματα, οι πληροφορίες λένε ότι εκεί στην ΑΑΔΕ έχουν ξεκινήσει και έλεγχοι για επιδοτήσεις που τσέπωσαν φίλοι κι εκλεκτοί κι όχι μόνο δεν έγιναν οι προβλεπόμενες επενδύσεις, αλλά έκαναν και πάρτι σε βάρος των... κορόιδων! Θα μάθουμε άραγε ποιοι ήταν αυτοί; Ή μόνο στη «μαρίδα» θα μείνουν;

• Δεν έχει σημασία σε ποιο κόμμα, ποια ιδεολογία και με ποιους συνδυασμούς είναι κανείς υποψήφιος. Σημασία έχει τι πιστεύει και τι μπορεί από αυτά να εφαρμόσει. Ας έχουμε αυτό ως κριτήριο. Κι ας επιλέξουμε τους πιο ικανούς.

Ο (πολύ) κακός