Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Κουμέντου

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Κουμέντου

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Κουμέντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 776 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Δημήτρη Κρητικού, αναφέρει τα εξής:

«Η οικογένεια της παράταξης «Ρόδος Αξιών» μεγαλώνει κι άλλο και αποκτά ένα ακόμα μέλος. Πρόκειται για το Γιάννη Κουμέντο, με μακρά πορεία στην αθλητική δημοσιογραφία και τα μέσα ενημέρωσης που στρατεύεται μαζί μας για να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα: να δούμε τη Ρόδο να φτάνει ψηλά.

Ενώνει τις δυνάμεις του με τις δικές μας γιατί πιστεύει ότι όλοι εμείς που απαρτίζουμε τη «Ρόδος Αξιών», αντιπροσωπεύουμε το νέο, το άφθαρτο και το έντιμο και μόνο με τέτοια χαρακτηριστικά μπορεί μία παράταξη να γυρίσει σελίδα στον τόπο μας.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία».


Βιογραφικό Γιάννη Γ. Κουμέντου

Γεννήθηκα το 1967 στην Ρόδο. Μητέρα μου είναι η Κατερίνα Κουμέντου το γένος Ρουμελιώτη με ρίζες από τον Γέροντα της Μικράς Ασίας και την Κάλυμνο. Πατέρας μου ο Γιώργος Κουμέντος το γένος Καμπανή από την Νίσυρο . Αδελφή μου είναι η Ελένη Κουμέντου – Μαραγκού.

Εχω δύο παιδιά τον Γιώργο – Τσαμπίκο 24 ετών φυσικοθεραπευτή και τον Άγγελο – Ιορδάνη που θα πάει Τρίτη Λυκείου. Και οι δύο παίζουν ποδόσφαιρο στην θέση του τερματοφύλακα!!!

Αποφοίτησα από το Βενετόκλειο Λύκειο το 1985 και στην συνέχεια πήγα στην σχολή ασυρματιστών της Πρέβεζας . Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Νηρέα στην Ρόδο. Στην συνέχεια πραγματοποίησα σπουδές δημοσιογραφίας στην Αθήνα στον τομέα της αθλητικογραφίας.

Η πρώτη μου ενασχόληση με το Ραδιόφωνο ήταν το 1988 στον 959 fm. Αργότερα δούλεψα και σε άλλους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ το 1992 δημιούργησα και ήμουν ιδιοκτήτης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον πρώτο αμιγώς αθλητικό σταθμό με τον τίτλο TOP FM 102,4 . To 2001 ίδρυσα τον LOVE NRG κατεξοχήν μουσικό ραδιόφωνο μέχρι το 2012. Εχω δημιουργήσει την εφημερίδα «Εξέδρα» στην Ρόδο και στην Κω την «Αρένα των σπόρ».

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δούλεψα στο σύνολο των τοπικών εφημερίδων ενώ είχα δικές μου εκπομπές στα τηλεοπτικά κανάλια TV 4 , IRIDA, OMEGA, RED, Αιγαίο TV.

Από το 1992 μέχρι το 2014 ήμουν ανταποκριτής στις εφημερίδες Αθλητική Ηχώ, και Φίλαθλος.

Τώρα βρίσκομαι στον Ραδιοφωνικό σταθμό ΝΟΤΟΣ 97,8 στο ΝΟΤΟΣ web tv και στις ιστοσελίδες Aegean365.com, Notosnews.gr, stinsentra.gr.

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Κρητικού να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ρόδος Αξιών» γιατί διέκρινα έναν άνθρωπο παθιασμένο για το νησί μας , που έχει την θέληση να δουλέψει για να το κάνει καλύτερο. Να καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής όλων μας γιατί διαθέτει όραμα, σχέδιο, ικανούς συνεργάτες που όλοι μαζί μπορούν να αλλάξουν το σμαραγδένιο νησί. Η παράταξη αντιπροσωπεύει το νέο , το άφθαρτο, το έντιμο που την επόμενη ημέρα των εκλογών θα κάνει τα όνειρα όλων μας πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών