Υποψήφιος με τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ο Κώστας Ζαΐρης

Με την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαΐρη από Κάλυμνο, ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» του Μανώλη Γλυνού στην περιοχή.

Ο μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Κ. Ζαΐρης, Πολιτικός Μηχανικός, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Θεσσαλονίκης,  αποφάσισε να είναι υποψήφιος για τον β’ βαθμό στις προσεχείς εκλογές και να ενισχύσει την προσπάθεια της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου.

Ο Κ. Ζαΐρης, είναι διακεκριμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας, γνωστός επαγγελματίας στον χώρο του και εκτός από Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα, διετέλεσε και προϊστάμενος της Πολεοδομίας Καλύμνου, ενώ είναι εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Καλυμνιακή».

Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στην πολιτική, αφού ο αείμνηστος πατέρας του, Μιχάλης Ζαΐρης, υπήρξε επί σειρά ετών Δήμαρχος της Καλύμνου και αυτήν συνεχίζει και ο Κώστας. Είναι μια σημαντική παρουσία στην πορεία για τις Περιφερειακές Εκλογές και η υποψηφιότητά του αναμένεται να ενισχύσει τη δυναμική της παράταξης στις  26 Μαΐου.

Πηγή: «ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ»