Με 2,5 εκατ. ευρώ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Λέρου για την σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης με τον βιολογικό

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Λέρου αναφέρει τα εξής:

Με 2.500.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Λέρου για το νέο δίκτυο Αποχέτευσης - διασύνδεσης Ξηροκάμπου –Λεπίδων –Τεμενίων με το βιολογικό καθαρισμό.

Την Τετάρτη 17.4.2019 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας είχε συνάντηση εργασίας με τον Ταξίαρχο κο Κλούβα, διευθυντή της ΜΟΜΚΑ, συνοδευόμενο από τον Αντισυνταγματάρχη κο Στροπωνιάρη, τη κα Χασιώτη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Διοικητή (Μηχανικού Κω) κο Δόξογλου, με σκοπό την άμεση υλοποίηση του έργου «Δικτύου Αποχέτευσης - διασύνδεσης Ξηροκάμπου –Λεπίδων –Τεμενίων με το βιολογικό καθαρισμό».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Προϊστάμενος Γραφείου Δόμησης κος Φιλιππίδης Γ. και η Υπεύθυνη Ύδρευσης- Αποχέτευσης κα Καρπαθίου Α.

 

 

Συζητήθηκε διεξοδικά ο τρόπος κατασκευής και η άμεση υλοποίηση ενός τεράστιου σημασίας έργου για τους κατοίκους των περιοχών, χρηματοδοτούμενο από Ευρωπαϊκούς Πόρους με το ποσό των 2.500.000 ευρώ περίπου και με μελέτη που εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Λέρου, ενώ κατόπιν της διαγωνιστικής διαδικασίας, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες υλοποίησης, παρέχοντας παράλληλα και νέες θέσεις εργασίας.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ταξίαρχο και τους συνεργάτες του καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου Λέρου για την άψογη συνεργασία