Ευχαριστήρια επιστολή της Τελχινίδας στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ

Σε επιστολή που απέστειλε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης "Τελχινίς" στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή, αναφέρει τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Μια μεγάλη και συγχρόνως απαιτητική διοργάνωση φιλοξενήθηκε από 10 -14 Απριλίου στο νησί μας.

Περισσότερα από 60 άτομα, αθλήτριες και συνοδοί, από τέσσερα άλλα νησιά του Αιγαίου (Σύρο, Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο) και 2 διαιτητές από την Αθήνα φιλοξενήθηκαν στη Ρόδο για να συμμετάσχουν στην κορυφαία διοργάνωση βόλεϊ Γυναικών του Αιγαίου, στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος της Ζ΄ Περιφέρειας.

Πραγματοποιήθηκαν 10 αγώνες στα δημοτικά κλειστά γήπεδα Καλλιθέας και Βενετόκλειο σε μια, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη διοργάνωση τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά από τον ΔΟΠΑΡ, την Τοπική Επιτροπή βόλεϊ Δωδ/σου και τον ΡΣΦΠ Τελχινίς.

Τα θετικά μηνύματα από όλες τις αποστολές και τα κολακευτικά σχόλια από όσους παρακολούθησαν τους αγώνες μας έδωσαν εκτός από ικανοποίηση και την επιβεβαίωση ότι η Ρόδος μπορεί και πρέπει να διοργανώνει μεγάλες και σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις.

Ούτε όμως η ανάθεση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, τη στιγμή που και άλλα δύο νησιά τη διεκδικούσαν, αλλά ούτε και η επιτυχία της θα ήταν δυνατή αν δε αναλαμβάνατε προσωπικά εσείς την οργάνωση κάθε λεπτομέρειας της (διαμονή-διατροφή-μετακίνηση αποστολών, παραχώρηση εγκαταστάσεων, συντονισμό υπηρεσιών Δήμου κτλ.).

Κύριε Κυριαζή, σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε ώστε να επιτύχει αυτή η διοργάνωση, Στέφανε σε ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά ήσουν κοντά στο βόλεϊ.

Ακόμα, ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους, τους συνεργάτες σας στον ΔΟΠΑΡ, Θεόδωρο Θεοδώρου (δ/ντη), Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, Κική Γιορδαμνή και Γιάννη Τσακίρη.