Ευχαριστήρια επιστολή της Τελχινίδας στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ

Ευχαριστήρια επιστολή της Τελχινίδας στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ

Ευχαριστήρια επιστολή της Τελχινίδας στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 251 ΦΟΡΕΣ

Σε επιστολή που απέστειλε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης "Τελχινίς" στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή, αναφέρει τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Μια μεγάλη και συγχρόνως απαιτητική διοργάνωση φιλοξενήθηκε από 10 -14 Απριλίου στο νησί μας.

Περισσότερα από 60 άτομα, αθλήτριες και συνοδοί, από τέσσερα άλλα νησιά του Αιγαίου (Σύρο, Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο) και 2 διαιτητές από την Αθήνα φιλοξενήθηκαν στη Ρόδο για να συμμετάσχουν στην κορυφαία διοργάνωση βόλεϊ Γυναικών του Αιγαίου, στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος της Ζ΄ Περιφέρειας.

Πραγματοποιήθηκαν 10 αγώνες στα δημοτικά κλειστά γήπεδα Καλλιθέας και Βενετόκλειο σε μια, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη διοργάνωση τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά από τον ΔΟΠΑΡ, την Τοπική Επιτροπή βόλεϊ Δωδ/σου και τον ΡΣΦΠ Τελχινίς.

Τα θετικά μηνύματα από όλες τις αποστολές και τα κολακευτικά σχόλια από όσους παρακολούθησαν τους αγώνες μας έδωσαν εκτός από ικανοποίηση και την επιβεβαίωση ότι η Ρόδος μπορεί και πρέπει να διοργανώνει μεγάλες και σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις.

Ούτε όμως η ανάθεση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, τη στιγμή που και άλλα δύο νησιά τη διεκδικούσαν, αλλά ούτε και η επιτυχία της θα ήταν δυνατή αν δε αναλαμβάνατε προσωπικά εσείς την οργάνωση κάθε λεπτομέρειας της (διαμονή-διατροφή-μετακίνηση αποστολών, παραχώρηση εγκαταστάσεων, συντονισμό υπηρεσιών Δήμου κτλ.).

Κύριε Κυριαζή, σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε ώστε να επιτύχει αυτή η διοργάνωση, Στέφανε σε ευχαριστούμε που για μια ακόμη φορά ήσουν κοντά στο βόλεϊ.

Ακόμα, ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους, τους συνεργάτες σας στον ΔΟΠΑΡ, Θεόδωρο Θεοδώρου (δ/ντη), Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, Κική Γιορδαμνή και Γιάννη Τσακίρη.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας