Βραβείο για την καμπάνια «Τουρισμός Αξία για όλους»

Το βραβείο Καινοτομίας στην Επικοινωνία για την ψηφιακή καμπάνια «Τουρισμός Αξία για Όλους» απονεμήθηκε στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωση και των Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) 2019 που διοργανώθηκαν για 6η χρονιά από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ, απένειμε τα βραβεία και τις ειδικές διακρίσεις σε επιχειρήσεις και φορείς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τη στρατηγική τους στην Επικοινωνία το 2019. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα CAEA αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στη χώρα μας και ότι στόχος τους είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας. 

Συγκεκριμένα,  η φετινή διοργάνωση κατέγραψε αύξηση 52% στις συμμετοχές σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Μία ακόμα καινοτομία των CAEA 2019 αποτέλεσε το γεγονός ότι για πρώτη φορά μπορούσαν να συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, εκτός της Ελλάδας.  

Η καμπάνια του ΣΕΤΕ, «Τουρισμός, Αξία για Όλους» έτρεξε στο site www.axiagiaolous.gr και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με στόχο την ανάδειξη της ουσιαστικής και μετρήσιμης συμβολής του τουρισμού στο σύνολο της εθνικής οικονομίας και κοινωνίας.                                                                  

Πηγή: tornosnews.gr