Μ. Κόνσολας: «Ζωτικής σημασίας έργο η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο της Ρόδου»

Μ. Κόνσολας: «Ζωτικής σημασίας έργο η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο της Ρόδου»

Μ. Κόνσολας: «Ζωτικής σημασίας έργο η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο της Ρόδου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Στη Βουλή φέρνουν το ζήτημα της κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ σε χωροθετημένη και αδειοδοτημένη έκταση 148 στρεμμάτων στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού ΝΔ, κα. Άννα Καραμανλή και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού ΝΔ, κ. Μάνος Κόνσολας.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατέθεσαν ως αναφορά στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την επιστολή του Α.Σ. Καλαθοσφαίρισης Αρχάγγελου Ρόδου, επισημαίνουν ότι, από τη στιγμή που υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ταυτόχρονα μία έκταση χωροθετημένη, θα πρέπει να γίνει μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή του Δήμου αντί να επιλεγεί η οποιαδήποτε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

Οι Βουλευτές σε δήλωσή τους επισημαίνουν:

«Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο που να καλύπτει τις ανάγκες της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου.

Από τη στιγμή που υπάρχει δέσμευση της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση του έργου, αλλά και χωροθετημένη έκταση στην οποία θα δημιουργηθεί το κλειστό γήπεδο, θα πρέπει να επιλεγεί ο πιο σύντομος δρόμος για την κατασκευή του έργου. Και ο πιο σύντομος δρόμος είναι η εκπόνηση της μελέτης».

H αναφορά των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού:

Αναφορά

Προς: κα. Μυρσίνη Ζορμπά, Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κοιν: κ. Βασιλειάδη Γεώργιο, Υφυπουργό Αθλητισμού

Θέμα: «Ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου σε χωροθετημένη και αδειοδοτημένη έκταση 148 στρεμμάτων στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου Ρόδου»

18 Απριλίου 2019

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Σας επισυνάπτουμε Επιστολή του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου Ρόδου και παρακαλούμε για την τοποθέτησή σας:

1. Γιατί, ενώ υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και ταυτόχρονα μία έκταση χωροθετημένη, αδειοδοτημένη, άρα έτοιμη, δεν εκπονείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες μία μελέτη ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου, προκειμένου να προχωρήσει το ζωτικής σημασίας έργο;

2. Γιατί ενώ ισχύουν τα παραπάνω, προκρίνεται η χρονοβόρα και στην παρούσα φάση αβέβαιη λύση των Συμπράξεων Δημοσίων – Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ);

Μετά τιμής,

Καραμανλή Άννα
Βουλευτής Β΄ Αθηνών

Μάνος Κόνσολας
Βουλευτής Δωδεκανήσου

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»