Δύο νέοι υποψήφιοι για το συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη

Δύο νέοι υποψήφιοι για το συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη

Δύο νέοι υποψήφιοι για το συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2506 ΦΟΡΕΣ

Δύο νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Πιο συγκεκριμένα:

Αναστασία Χατζαντωνίου - Ανδρίκου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Αναστασίας Χατζαντωνίου – Ανδρίκου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Αναστασία, είναι μία πολυβραβευμένη δυναμική παιδαγωγός, συγγραφέας και πολύτεκνη μητέρα που έχει ως μοναδικό γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία και τους γύρω της.

Μέσα από τις εθελοντικές της δράσεις, το συγγραφικό της έργο και τον πλουραλισμό των ενασχολήσεων της με θέματα κυρίως κουλτούρας, προσδίδει μοναδική ποιότητα στο συνδυασμό μας. Η λαμπρή της πορεία και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στο επίπεδο της ποιότητας που επιθυμούμε για τον Τόπο μας, Με Δύναμη για τη Ρόδο μας».

Η Αναστασία Χατζαντωνίου – Ανδρίκου ανέφερε: «Το ενδιαφέρον μου και ο σεβασμός μου στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγάπησα, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο είναι τα κίνητρά μου στο να τολμήσω την υποψηφιότητά μου με τον Αντώνη Καμπουράκη στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

Πιστεύω στην ειλικρινή διάθεσή του να προσφέρει, στις ικανότητές του, στη μεθοδικότητά του, στην ευελιξία στη νέα προοπτική εξέλιξης, στην άμεση επικοινωνία με κάθε πολίτη και στην εμπειρία του σε διάφορους τομείς. Χαίρομαι που με επέλεξε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του και θα είναι ιδιαίτερη χαρά αν συμπορευτώ μαζί του και με τους αξιόλογους συνεργάτες του σε αυτό το ωραίο μελλοντικό υλοποιήσιμο ταξίδι στόχων.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις Φάνες Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον κ. Δημήτρη Ανδρίκου, συνταξιούχο Λογιστή στην TUI και μέλος της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου ως πολύτεκνη μητέρα.

Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός σε διάφορα σχολεία. Εισήχθη στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε εξομοίωση πτυχίου στο Π.Τ.Δ.Ε.

Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τελείωσε την Μετεκπαίδευση στις Παιδαγωγικές επιστήμες στο Διδασκαλείο «Αλέξανδρος Δελμούζος» τμήμα Μαρασλείου Αιγαίου.

Αποσπάστηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα εικαστικές μορφές και καλλιτεχνικές δημιουργίες. Αποσπάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου. Είναι υπεύθυνη της εκπομπής «βιβλιοπαρουσιάσεις» στον εκκλησιαστικό τηλεοπτικό σταθμό Θάρρι.

Έχει συμμετάσχει σε 35 συνέδρια εκτός Ρόδου με θέματα παιδαγωγικά, λογοτεχνικά, θεολογικά διαπολιτισμικής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, στα 10 από αυτά με εισήγηση.

Έχει βραβευτεί σε 25 πανελλήνιους – παγκόσμιους διαγωνισμούς. Είναι τιμητικό μέλος της ΕΣΔΤΕ (Ένωση Συγγραφέων Δημοσιογράφων Τουρισμού Ελλάδος).

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δραστηριότητες.

Μαρία Αϊβάζη - Ζάγορα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Μαρία Αϊβάζη – Ζάγορα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Μαρία, είναι ένα καλλιτεχνικό πνεύμα και μία δυναμική γυναίκα με ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία του νησιού μας. Η αγάπη της για τις τέχνες και τα γράμματα σε συνδυασμό με τον πνεύμα εθελοντισμού της, αποτελούν στοιχεία εξαιρετικά σημαντικά για το συνδυασμό μας και τη Ρόδο μας. Όλοι Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, για το μέλλον του Τόπου που ονειρευόμαστε, Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Μαρία Αϊβάζη – Ζάγορα ανέφερε: «Η συνεχής ενεργή μου ενασχόληση με φιλανθρωπικά σωματεία και κοινωνικές ομάδες, με ώθησε να ενεργοποιηθώ στα κοινά του Δήμου Ρόδου, για να προσφέρω στον τόπο μας. Οι ευαισθησίες μου και το όραμά μου, θέλω να γίνουν πράξη στο νησί μας. Συμμετέχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα προσφέρει πολλά στη βελτίωση και ανάπτυξη του νησιού. Έχει τις γνώσεις και τη διάθεση προσφοράς και το έχει αποδείξει».

Βιογραφικό

Η Μαρία Αϊβάζη – Ζάγορα γεννήθηκε στη Ρόδο, ζει και κατοικεί στα Κοσκινού. Είναι παντρεμένη με τον επιπλοποιό Μάριο Ζάγορα και έχουν δύο κόρες, την Μίκα και την Αναστασία.

Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο Ρόδου. Παρακολούθησε σεμινάρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και σεμινάρια για μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Δραστηριοποιείται ως θεατρική συγγραφέας. Έχει ανεβάσει περισσότερα από δέκα θεατρικά έργα, τα οποία έχουν παιχτεί στα περισσότερα χωριά της Ρόδου. Συνεργάζεται με φιλανθρωπικά σωματεία και κοινωνικές ομάδες. Έχει βραβευθεί και τιμηθεί σε λογοτεχνικούς και ποιητικούς διαγωνισμούς.

Είναι μέλος του Συλλόγου Αιμοδοτών, του Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, της ομάδας δημιουργικής γραφής «Το Αγέρι», του ΔΣ Σωματείου φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Ρόδου, του Συλλόγου Πελοποννησίων «Ο Μωριάς» και σε άλλα φιλανθρωπικά σωματεία.

Διετέλεσε Τοπική Σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών