Ο τέταρτος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής-endurance στη Ρόδο

Ο τέταρτος αγώνας ανάπτυξης  ιππικής αντοχής-endurance στη Ρόδο

Ο τέταρτος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής-endurance στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ιππική δραστηριότητα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν στις 20 και 21 Απριλίου, όλοι όσοι συμμετείχαν στον 4ο αγώνα ανάπτυξης ιππικής αντοχής – endurance που διοργάνωσε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.ΙΠ.) με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Καλυθιές) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι).

Η διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου αγώνα ανάπτυξης ιππικής αντοχής – endurance επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της ιππασίας στη Ρόδο καθώς οι δραστηριότητες του ομίλου κρατούν ενεργό το άθλημα στη Ρόδο.


Στην κατηγορία των 20χλμ. νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Ξυπολυτάς, στη 2η θέση ο Αντώνης Παπαοικονόμου και στην 3η θεση η Βιργινία Πολλεζέλ.

Στην κατηγορία των 40χλμ. η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: 1η θέση ο Μανώλης Μαχραμάς, 2η θέση Ραφαέλα Σαλονικιού και 3η θέση η Έμμα Γιακουμάκη.

Στην κατηγορία των 60χλμ. 1ος νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Χατζηαντώνης, ο οποίος και πέτυχε την πρόκριση για μεγαλύτερη κατηγορία.

Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ικανότητας αθλητή με παρουσία εξεταστών – κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι), όπου οι παρακάτω αθλητές του ομίλου ολοκλήρωσαν με επιτυχία: Αντώνης Ξυπολυτάς, Αντώνης Παπαοικονόμου, Χρυσάνθη Ξυπολυτά, Ηλίας Τζεβελέκος, Γρηγορία Αρβανιτίδου, Άννα Συριδάκη και Βιργινία Πολλεζέλ.


Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου και οι εγκαταστάσεις του ομίλου γέμισαν με μικρούς και μεγάλους που είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά άλογα εμψυχώνοντας τους αθλητές με θετικά σχόλια και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης υλοποίησε η εταιρεία Beyond Group.

Σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του αγώνα:
Semiramis City hotel & Business Centre, εστιατόριο Πολλωνιάτισα, Argy’s Art, Rent a car ZEUS και την ταβέρνα Αρτέμιδα.

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε πάντα πρωτιές!»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή