Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου μοιράζει πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς

Οι πασχαλινές   λαμπάδες συμβολίζουν το νέο φως του Χριστού, που θα φωτίσει τις ψυχές μας. Επιπλέον, η λαμπάδα ήταν και είναι  το σύμβολο του φωτός, που έφερε ο Χριστός, νικώντας το θάνατο και κατ’ επέκτασιν το σκοτάδι με την Ανάστασή του.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για δέκατη χρονιά θα είναι σήμερα στην πλατεία Κύπρου στις 12:00 για να μοιράσει  πασχαλινές λαμπάδες, έντυπα και αλκοτέστ μιας χρήσης (χορηγός ΣΥΦΑΚ) στους οδηγούς και να ανταλλάξει ευχές και μηνύματα για ασφαλείς διαδρομές μαζί με την Τροχαία Ρόδου. 


Ας ευχηθούμε όλοι μας το φως της Ανάστασης που θα μεταφέρουμε στο σπίτι μας να μας φωτίζει σε κάθε μας μετακίνηση και οι διαδρομές μας να είναι ασφαλείς, φωτίζοντας τη ζωή μας με το φως της χαράς για ΖΩΗ. 

«Ευχαριστούμε την Τροχαία Ρόδου, τη ΣΥΦΑΚ-ΡΟΔΟΥ, τα μέλη, τους εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου που βοήθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό στον στολισμό των πασχαλινών λαμπάδων για την προσπάθεια που καταβάλλει η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ,  προκειμένου να μεταφέρει μηνύματα με ευφάνταστο τρόπο στους οδηγούς για  την οδική συμπεριφορά,  μιας συμπεριφοράς που μπορεί να έχει η μη τήρηση στους Κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τις συνέπειες των λανθασμένων αποφάσεων που παίρνουν οι οδηγοί στο δρόμο και στους κινδύνους που μπορούν αυτές οι συμπεριφορές  να προκαλέσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ που παράλληλα εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ασφαλείς διαδρομές.