Συνάντηση Μενέντεζ-Νικητιάδη

Συνάντηση Μενέντεζ-Νικητιάδη

Συνάντηση Μενέντεζ-Νικητιάδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης με τον ευρισκόμενο αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα Αμερικανό Γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο κύριος Μενέντεζ που είναι παλιός γνώριμος και διατηρεί φιλική σχέση με τον κ. Νικητιάδη ζήτησε να πληροφορηθεί για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ε.Ε, ενώ ο ίδιος ανέλυσε στον κ. Νικητιάδη την εξωτερική πολιτική που ακολουθούν οι ΗΠΑ στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν φέρει σε απόσταση την Τουρκία από τις ΗΠΑ.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «O κ. Μενέντεζ ως Γερουσιαστής των ΗΠΑ και διατελέσας Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικάνικης Γερουσίας είναι ένας διαχρονικός φίλος της Ελλάδας και υποστηρικτής των εθνικών μας δικαίων. Θα είναι πάντα καλοδεχούμενος στην πατρίδα μας.

Στη συζήτηση που είχα μαζί του διαπίστωσα ότι υπάρχει στροφή των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά την Τουρκία και αυτό είναι ένα θέμα που η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευθεί με κάθε τρόπο».

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών