Ν. Σαντορινιός: Η Ν.Δ. αλλάζει την ατζέντα

Άστοχο χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με αφορμή τη δήλωσή του ότι δεν θέλει τα επιδόματα στα ΑμΕΑ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Άστοχος ο τρόπος του Παύλου Πολάκη, όμως η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου βάζει ζητήματα που θα πρέπει να προβληματίσουν τα ΑμΕΑ» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο κ. Σαντορινιός, προσθέτοντας ότι το αναπηρικό κίνημα έδωσε μάχες για να κερδίσει τα επιδόματα που δεν θέλει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που εξήγγειλε ότι θα καταθέσει η Ν.Δ εναντίον του Παύλου Πολάκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χαρακτήρισε πρωτότυπη την κίνηση, τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί ν’ αλλάξει την ατζέντα εκμεταλλευόμενη οτιδήποτε.

«Θέλει ν’ αλλάξει τη συζήτηση μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσής της να κόψει το δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα ανεργίας» είπε χαρακτηριστικά.