Με ανανεωμένο κατάλογο το  εστιατόριο Εl Toro Steak House

Kοντά μας με ανανεωμένο κατάλογο, αλλά πάντα με τη γνωστή ποιότητα και εξυπηρέτηση θα βρίσκεται το εστιατόριο El Toro Steak House απο τη Λαμπρή Δευτέρα.

Στο αγαπημένο εστιατόριο στην πόλη της Ρόδου που συνδυάζονται η αμερικανική και η μεσογειακή κουζίνα, με  μια μεγάλη ποικιλία εξεζητημένων κομματιών κρέατος, όπως το ribeye και το tomahawk αλλά και πλούσιων ορεκτικών, όπως η φέτα με μέλι και οι πατάτες twister, έρχονται να προστεθούν και νέες γεύσεις.

Με εξαιρετική ποιότητα κρεάτων όπως Black Angus και Charolais, στο εστιατόριο El Toro Steak House μπορείτε να αναγνωρίσετε στη γεύση και την υφή του γεύματός σας τη σημασία της ειδικής εκτροφής, της προσεγμένης μεταφοράς και της σφαγής του ζώου.

Στον όμορφο και μοντέρνο χώρο του εστιατορίου, σε μικρή απόσταση από τη νέα μαρίνα της Ρόδου, με lounge ατμόσφαιρα, χαλαρή διάθεση και προσεγμένη διακόσμηση, θα βρείτε νόστιμες προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

Οι φρεσκοψημένες γευστικές μπριζόλες του, τα ακαταμάχητα ζουμερά και λαχταριστά burger,  τα εξαιρετικά steaks περιμένουν όσους αγαπούν τα ποιοτικά κρέατα, να τα δοκιμάσoυν. Σε συνδυασμό με μια ποικιλία ορεκτικών, το εστιατόριο El Toro αποτελεί εδώ και χρόνια μια εξαιρετική επιλογή για όλους εμάς.

Ανοιχτό για τη σεζόν, επτά μέρες την εβδομάδα, απο τις 13:00 έως και τις 23:30.

El Toro Steak House

Αυστραλίας 165
2241038604
6936131082
f: El Toro SteakHouse
www.eltoro.gr