Φουλ από «πολάκηδες» είναι και η τοπική μας κοινωνία, περιφέρονται ανάμεσά μας

• Κανονικά η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να εκδώσει ανακοίνωση που να ευχαριστεί ειλικρινά τον Παύλο Πολάκη, για τις… υπηρεσίες που προσφέρει στο κόμμα! Για μια ακόμα φορά, κατάφερε να προσφέρει «ύψιστες» παροχές  με τον τυφλό φανατισμό που τον διακατέχει. Να τον χαίρονται λοιπόν!

• Φουλ από «πολάκηδες» είναι και η τοπική μας κοινωνία. Περιφέρονται ανάμεσά μας. Άλλοι χωρίς μουστάκια, άλλοι στο πιο… καχεκτικό, άλλοι σε θηλυκή μορφή κι άλλοι όμοιοι και απαράλλαχτοί του. Αν ήξεραν εκείνοι που σήμερα τους απολαμβάνουν τι τους περιμένει εξαιτίας τους, θα  τους είχαν… εξαφανίσει από συνεργάτες και υποστηρικτές  προ πολλού.

• Σε ένα μήνα από τώρα ακριβώς, κάποιοι θα κρατούν το… κεφάλι τους, από το αποτέλεσμα της κάλπης, κάποιοι θα πανηγυρίζουν και θα χαμογελούν και κάποιοι θα θυμώνουν και θα ξεφυσούν!

• Για την ώρα ξεφυσούμε εμείς! Που πάμε να ανοίξουμε μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας… πιάνει η καρδιά μας με τις φάτσες που πετάγονται μπρος μας στα ξαφνικά. Κουράγιο, εκλογές είναι θα περάσουν…!

O (πολύ) κακός