Στις 17 Μαΐου η κεντρική  εκδήλωση της παράταξης  του Φώτη Χατζηδιάκου στη Ρόδο

Τους υποψήφιους της παράταξής του, τις θέσεις και τον σχεδιασμό του για το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να παρουσιάσει ο Φώτης Χατζηδιάκος, στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο ανοιχτό κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ την Παρασκευή 17 Μαίου, λίγες μέρες δηλαδή πριν από την  κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Η ημερομηνία, οριστικοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, χθες αργά το  μεσημέρι, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε στο γραφείο του με τον στενό πυρήνα των συνεργατών του ο κος Φώτης Χατζηδιάκος και ξεκίνησαν ήδη από χθες οι σχετικές προετοιμασίες.

Με αυτή τη συγκέντρωση, την τελευταία πριν από την εκλογική αναμέτρηση ο κος Φώτης Χατζηδιάκος και τα στελέχη που απαρτίζουν την παράταξή του, αναμένεται (όπως και οι υπόλοιπες παρατάξεις) να κερδίσουν τις εντυπώσεις, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής του κόσμου, όσο και σε επίπεδο εξαγγελιών και δεσμεύσεων.

Σημειώνεται ότι στα εγκαίνια των γραφείων που πραγματοποίησε πριν από μερικές μέρες ο Φώτης Χατζηδιάκος, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό υποστηρικτών, φίλων και συναδέλφων του.