Δ. Κρεμαστινός: Έχουμε όραμα  για την Ευρώπη-εκλογές ουσίας

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ της Κω ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής κ. Δ. Κρεμαστινός με κεντρικό θέμα τις Ευρωεκλογές. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Κ. Γαβαλά και Β. Χατζηγιακουμής, όπως επίσης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Κανταρζής και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κω Μ. Διαμαντής.

Ο κ. Κρεμαστινός ξεκαθάρισε σε σχετικό ερώτημα για τα χαρακτηριστικά του ευρω-ψηφοδελτίου πως είναι από τα καλύτερα ψηφοδέλτια, χωρίς να κάνει κομματική διαφήμιση και πως δημιουργήθηκε με βάση τους καταξιωμένους σε διάφορους χώρους ανθρώπους που είχαν λαϊκή και κοινωνική βάση.

Σε άλλο ερώτημα για τη στήριξη του κόμματος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μ. Γλυνό και την υποψηφιότητα Γ. Νικητιάδη απάντησε πως «Με όλη τη δύναμη που μπορούμε υποστηρίζουμε τον Μ. Γλυνό και δημόσια. Αυτονόητη είναι και η στήριξη στον Γ. Νικητιάδη. Είναι δυνατόν να υπάρχει Δωδεκανήσιος υποψήφιος και να μην τον στηρίξουμε;»
Εισηγητικά ο κ. Κρεμαστινός σημείωσε μεταξύ άλλων πως : «Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ο παρίας της Ευρώπης. Εμείς αντί να αναπτυχθούμε όλα αυτά τα χρόνια, ζούσαμε καλύτερα και χρεοκόπησε η χώρα. Τη χώρα την χρεοκόπησαν όλοι, διότι δεν έγινε ανάπτυξη…»

«Εμείς, το ΚΙΝΑΛ πιστεύουμε στην Ευρώπη των Λαών και όχι στην Ευρώπη των μονοπωλίων.. Αυτά μας δίδαξε ο Α. Παπανδρέου, αυτό πιστεύουμε».
«Πιστεύουμε σε μία ενιαία Ευρώπη η οποία να μην έχει μόνο το ευρώ, δηλαδή νομισματική ένωση, αλλά πολιτική ένωση. Να έχει ενιαία Υγεία, Παιδεία, Οικονομία, Εξωτερική πολιτική και ενιαίο στρατό.»
«Έχουμε ένα όραμα για την Ευρώπη και για αυτό ζητούμε να στηρίξει ο κόσμος εμάς που πιστεύουμε σε αυτά».