Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τον Θανάση Σύρμα

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρει τα εξής:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» κ. Χ. Κόκκινος συναντήθηκε στις 25/4/2019 με το συμπατριώτη μας Θανάση Σύρμα, βραβευμένο παραθλητή που εκπροσωπεί τα Δωδεκάνησα και τη χώρα μας.

Για τη συμμετοχή του στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 δίνει μια σειρά αγώνων και στους τελευταίους που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 20 & 21.4.2019, κατέκτησε δύο (2) χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και δύο (2) χρυσά στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Festos 2019 που έγιναν στην Κρήτη.

Ο επόμενος στόχος του είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βέλγιο στο τέλος του Μαΐου. Ο Θανάσης Σύρμας εκπροσωπεί επάξια τη Ρόδο στις παραπάνω διοργανώσεις, γεμίζοντάς μας με αισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τον κ. Σύρμα για τις επιτυχίες του και δήλωσε τη συμπαράσταση στις προσπάθειές του. Η Αυτοδιοίκηση καλείται να στηρίξει έμπρακτα αυτούς τους ανθρώπους που ξεπερνούν δυσκολίες και δυστυχώς η κεντρική εξουσία δηλώνει ηχηρά την απουσία της.