Ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Κώστας Χόνδρος υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικηταρά

Από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Κω κ. Κώστα Χόνδρο, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τον υποψήφιο δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά. Αναφέρει τα εξής:

«Αναντίρρητα, ζούμε σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για το παρόν και το μέλλον του νησιού μας. Η Κως βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις, μεγάλες ευκαιρίες και χρονίζοντα προβλήματα, που δυστυχώς παραμένουν ανεπίλυτα.
Η στασιμότητα και η αδράνεια πρέπει επιτέλους να εκλείψουν.

Αποτελεί παγιωμένη μου πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά συνιστά καθήκον κάθε δημοκρατικού και υπεύθυνου πολίτη. Στη μέχρι σήμερα πορεία μου επέλεξα συνειδητά να τοποθετούμαι ξεκάθαρα. Να εκφράζω και να υποστηρίζω με παρρησία τις ιδεολογικές και πολιτικές μου απόψεις. Να μην φυγομαχώ. Κυρίως, να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.
Αυτό θα πράξω και τώρα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου, μετά από σκέψη και προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω». Να δώσω τη μάχη για μία καλύτερη Κω στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Πιστεύω ότι η προσωπικότητα του Θεοδόση συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειας. Άνθρωπος οξυδερκής με πνεύμα συνεργασίας και πραγματική διάθεση για έργο, συνθέτει και συσπειρώνει δυνάμεις σε ένα κοινό στόχο, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την ευημερία των Κώων πολιτών.

Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν ό,τι υπονομεύει το μέλλον μας. Όλοι μαζί, με ενότητα και αποφασιστικότητα, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.

Προτεραιότητά μας, η Κως να γίνει και πάλι Ισχυρή».