Όλα είναι πιθανά!

Τη στενή φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχουν μεταξύ τους επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και εκ νέου υποψήφιοι, με την εν λόγω φωτογραφία που ανέβασαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Απο αριστερά προς τα δεξιά, οι κ.κ. Ηλίας Ζωγραφίδης, Σοφία Παυλίδη, Άγγελος Ανανίας, Παναγιώτης Κουνάκης, Γιώργος Ζωγραφίδης. 

Για τη Σοφία Παυλίδη, τον Άγγελο Ανανία και τον Παναγιώτη Κουνάκη, γνωρίζουμε οτι είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με τη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” και τον Μανώλη Γλυνό, τις προθέσεις ωστόσο του Ηλία Ζωγραφίδη, δεν τις ξέρουμε ακόμη.... 

Η εν λόγω φωτογραφία μπορεί βέβαια να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους, ένας απο αυτούς μπορεί να δείχνει την ξεκάθαρη στήριξή του προς τους φίλους του και υποψηφίους με τον κ. Γλυνό ή ίσως και να έχουμε μια υποψηφιότητα έκπληξη......! Άλλωστε τα ψηφοδέλτια κλείνουν στις 5 Μαΐου και τίποτε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο κ. Ηλίας Ζωγραφίδης να είναι υποψήφιος εκ νέου, αυτή τη φορά με τη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”! 

Υ.Γ.  Η φωτογραφία απαθανατίστηκε στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, ιδιοκτησία της οικογένειας Ζωγραφίδη στην περιοχή Ασγούρου.

Λ.Τ.