Δημιουργία ντοκιμαντέρ για τους Λειψούς

Στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής του, ο δήμος Λειψών αποφάσισε τη δημιουργία απεριόριστων φωτογραφιών του νησιού, των τοποθεσιών και των στοιχείων ενδιαφέροντος των Λειψών.

Παράλληλα, ο δήμος αποφάσισε τη δημιουργία ντοκιμαντέρ και βίντεο για χρήση στα social media. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα έχει θέμα «Τα νησιά των Λειψών» και η γενική ιδέα αφορά έναν ταξιδιώτη που πάντα αναζητά τα καλύτερα στοιχεία ενός τόπου, τα οποία θα τον κρατήσουν και θα τον κάνουν να περάσει καλά.

Η κεντρική ιδέα εστιάζει στα αγαθά που προσφέρει ένα ελληνικό νησί για να συμβάλει στη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων στον επισκέπτη. Τέτοια αγαθά είναι τα εξαιρετικά τοπία, χαλάρωση, φιλοξενία, καλό φαγητό, καλό κρασί, μουσική, νυχτερινή διασκέδαση, πανηγύρι. Άλλωστε οι αναμνήσεις κάνουν έναν τόπο ξεχωριστό.

Οι θεματικές ενότητες που θα προβληθούν στο ντοκιμαντέρ, είναι μεταξύ άλλων οι ακόλουθες:
-Τα τοπία του νησιού, οι παραλίες, οι εκκλησίες, αμπέλια, σε διαφορετικές εποχές και ώρες της ημέρας, με επίγεια και εναέρια πλάνα.
-Πλάνα ανθρώπων στο χώρο, όπως είναι για παράδειγμα οι άνθρωποι που φτιάχνουν το κρασί στα αμπέλια ή οι ψαράδες που ψαρεύουν.
-Ομιλίες από ανθρώπους που έχουν αγαπήσει και επιλέξει το νησί ως κατοικία τους ή ως προορισμό, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.
-Περιήγηση στα νησιά και στις παραλίες τους, με σκοπό την ανάδειξη του συμπλέγματος.

(Πηγή: tornosnews)