Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Αθλητικό Σύλλογο Κένταυρος

Μετά από τις εκλογές που έγιναν πρόσφατα και με τα από την πρόσκληση του μειοψηφούντα συμβούλου Τάκη Μιχαηλίδη, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

Νέα πρόσωπα προσφέρθηκαν να στηρίξουν το έργο του συλλόγου που ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείτε στα ολυμπιακά αθλήματα της Τοξοβολίας και της Σκοποβολής, κυρίως των αεροβόλων οπλών.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω:

1. Μιχαηλίδης Τάκης, Πρόεδρος

2. Νυσιρίου Ειρήνη, Γραμματέας

3. Μιχαηλίδη Φερενίκη, Ταμίας

4. Καψάλας Χαράλαμπος, Εφορος Τοξοβολίας

5. Ρουσσάκης Βασίλης, Εφορος Σκοποβολής και Δημόσιες Σχέσεις

Η Ε.Ε.

1. Παμπάλης Σωτήρης, Πρόεδρος

2. Δελαπόρτα Ξανθούλα, Γραμματέας

3. Μόργκαν Κολήν, Μέλος

Προπονητής: Ματίνα Τουμπανιάρη

Εκπαιδευτής: Σάββας Κηπουρός

-Για την θέση του αντιπροσώπου στη Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας: Μιχαηλίδης Τάκης, με αναπληρωματικό τον Εξαδάκτυλο Γιάννη.

Σκοποί και στόχοι του συλλόγου μας, όπως αναφέρθηκε στην Γεν. Συνέλευση, είναι να διαδοθούν ακόμα περισσότερο τα αθλήματα του συλλόγου, ιδιαίτερα της Τοξοβολίας που σήμερα είναι ο μοναδικός σύλλογος που το αναπτύσσει στο νομόνα πραγματοποιούνται συχνότερα παρουσιάσεις των αθλημάτων κυρίως σε μικρές ηλικίες.

Να διοργανώνονται τοπικά πρωταθλήματα, να διοργανωθούν αγώνες εθνικού επιπέδου και να προσελκύσουμε αθλητές και συλλόγους, στα πλαίσια του Αθλητικού Τουρισμού για προετοιμασία-προπονήσεις και διοργάνωση προπονητικών καμπ. Για όλα τα παραπάνω θα υπάρξει συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα υπουργεία, Αθλητισμού και Νησιωτικής πολιτικής. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το επόμενο διάστημα.