Συγχαρητήρια Γερονικόλα στη ΣΕΤΚΕ

Συγχαρητήρια στο νέο προεδρείο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) απευθύνει ο κ. Νίκος Γερονικόλας, αναφέροντας με επιστολή του τα εξής:

“Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στο νέο Προεδρείο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο, κ. Παναγιώτη Τοκούζη, για την ανανέωση της θητείας του. Έναν συντοπίτη μας που με την ακούραστη και μεθοδική δουλειά του εδώ και χρόνια συμβάλει τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τις παρεμβάσεις της αλλά κυρίως με τη δράση της αποτελεί έναν σημαντικό θεσμικό παράγοντα του Τουρισμού. Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας κανείς δεν περισσεύει σε μια συλλογική προσπάθεια που προσπαθούμε να κάνουμε ώστε να αναβαθμιστεί το τουριστικό μας προϊόν.

Είμαι βέβαιος ότι η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. και ο ίδιος ο Παναγιώτης Τοκούζης με την εμπειρία του θα διαδραματίσουν ακόμα σημαντικότερο ρόλο στην επόμενη μέρα του Τουρισμού. Χαίρομαι επίσης ιδιαίτερα που με την απόφασή του να συστρατευτεί στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” του Μανώλη Γλυνού, η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα έχει στις τάξεις της έναν τόσο καταρτισμένο γνώστη του Τουρισμού και θα δώσουμε μαζί τις μεγάλες μάχες για να κάνουμε τα νησιά μας κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως”.