Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα του Κολοσσού με την ΑΕΚ

Η Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ για την 26η  και τελευταία αγωνιστική της Betshop Basket League, έχει ξεκινήσει. Ο αγώνας ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΑΕΚ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 17:30. Οι τιμές εισιτηρίων: 15€ για τους ενήλικες και 5€ για παιδιά από 6 έως 14 ετών. Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ροδίτικης ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) Δευτέρα 6/5  & Τρίτη 7/5 10:00 – 14:00.
-Tην ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 8/5), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
-Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!