Πέντε νέοι υποψήφιοι για τον συνδυασμό του Χαράλαμπου Κόκκινου

O υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει:

Καλωσορίζουμε στον περιφερειακό συνδυασμό μας «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» πέντε νέες λαμπρές υποψηφιότητες.

Ο βραβευμένος παραθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη Θανάσης Σύρμας θα δώσει μαζί μας τον τίμιο αγώνα στις περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο στις 26.5.2019 ως υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Μαζί μας και η Αναστασία (Σούλα) Γαμπιεράκη (στέλεχος του Δημοσίου Τομέα), που μετά από οκταετή παρουσία ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πάτμου, θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιό μας «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

Μαζί με τους υπόλοιπους άξιους συνυποψηφίους προχωράμε με συλλογικότητα και πολιτικό πολιτισμό, προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια στον τόπο.

Επίσης ανακοίνωσε και τους εξής υποψήφιους:

τον Αντρέα Παγώνη, στέλεχος του Δήμου Ερμούπολης με δραστηριότητες στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, υποψήφιο στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου,

την Τσαμπίκα - Αικατερίνη (Τίνα) Κολλάτου, δικηγόρο, με έντονη δραστηριότητα στη Ρόδο και στη Χάλκη, υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου και

την Αικατερίνη Χάτολα, επιχειρηματία στον τουρισμό, με έντονη παρουσία στη Ρόδο και στην Τήλο, υποψήφια για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.