Επαναστάτες  του γλυκού νερού!

Αναφέρει σε σχόλιο του το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου τα εξής:

“Εν όψει της πρωτομαγιάς το ΠΑΜΕ ανάρτησε γιγάντιο πανό που ζητά από την Ένωση Ξενοδόχων την εφαρμογή της Τοπικής Κλαδικής ΣΣΕ που υπογράψαμε το 2017 με τριετή ισχύ και την οποία πολέμησαν λυσσαλέα. Τώρα έπιασε ο “πόνος” το ΠΑΜΕ για να εφαρμοστεί η Συλλογική Σύμβαση των Ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο; Αυτοί δεν ήταν που την καταψήφισαν και κατήγγειλαν το Σωματείο και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ ότι ξεπούλησαν τους εργαζόμενους; Δικό τους επιχειρησιακό σωματείο σφραγίδα δεν ήταν που προσπάθησε να μην εφαρμοστεί στο Ξενοδοχείο τους η Σύμβαση;

Οι τότε δηλώσεις τους για την υπογραφή της ΤΚΣΣΕ έλεγαν:
“.....η πλειοψηφία του κλαδικού σωματείου, έσπευσε να υπογράψει άρον-άρον νέα Κλαδική Σύμβαση που:
- Διατηρεί για ακόμη τρία χρόνια τους μειωμένους από το 2013 μισθούς.
- Καταργεί το πενθήμερο με διευθυντικό δικαίωμα και υποχρεώνει τους εργαζόμενους σε δουλειά 7 ημερών, με εξαντλητικά ωράρια με μεγάλη φθορά στην υγεία των εργαζομένων.

- Επαναλαμβάνει το διαχωρισμό παλιών και νέων εργαζόμενων.
Υπέγραψαν Συλλογική Σύμβαση στα μέτρα των ξενοδόχων”. Δύο χρόνια μετά από αυτή την ανακοίνωσή τους, το ΠΑΜΕ απαιτεί την εφαρμογή της. Υπερασπίζετε δηλαδή μια σύμβαση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των ξενοδόχων; Σύντροφοι αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!!!! To Σωματείο ΞΕΝ/ΛΩΝ και το Ε.Κ.Ρ κατάφεραν με τους αγώνες τους να υπάρχει Σύμβαση ικανοποιητική και μάλιστα να κηρυχθεί υποχρεωτική για όλους και θα εξασφαλίσουν την εφαρμογή της.  Οι απόντες επαναστάτες του γλυκού νερού (ΠΑΜΕ), ας μην κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα!!!”