Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» για 4η συνεχή χρονιά πρωταθλητής Αιγαίου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» για 4η συνεχή χρονιά πρωταθλητής Αιγαίου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» για 4η συνεχή χρονιά πρωταθλητής Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 669 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» και στους φετινούς σκακιστικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Σάμο. Επικράτησε σε όλες τις συναντήσεις, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Αιγαίου 2019 (10 σκακιέρες), καθώς και το Πρωτάθλημα Νέων Αιγαίου 2019 (6 σκακιέρες), ενώ κατέλαβε τη 2η θέση στο κύπελλο Αιγαίου (4 σκακιέρες) χάνοντας στον τελικό στις λεπτομέρειες από την Ικαρία με 2,5-1,5.

Στους αγώνες που έγιναν τη Λαμπρή Εβδομάδα, από Δευτέρα 29 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο ο «Ιππότης» απέδειξε και πάλι ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τα μικρά παιδιά, αποδίδει καρπούς.

Η άνετη επικράτηση της ομάδας του επιτελέστηκε με στυλοβάτες όσο και αν φαίνεται παράδοξο τους μικρούς σκακιστές και τις σκακιέρες των μικρών παιδιών, που στο δικό τους πρωτάθλημα «εξαφάνισαν» τον ανταγωνισμό επικρατώντας σχεδόν ολοκληρωτικά των «συνομήλικων» αντιπάλων τους.


Οι πολύ μεγάλες επιτυχίες των τεσσάρων τελευταίων ετών πιστώνονται κατά κύριο λόγο στον προπονητή του Ομίλου Σανδαλάκη Νίκο ο οποίος παρέλαβε τη σκυτάλη από τον αδελφό του IM Σανδαλάκη Άγγελο, που σε συνδυασμό με τη διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς έχουν συνθέσει ένα σπουδαίο σύνολο, μια δυνατή ομάδα που κυριαρχεί στο σκάκι του Αιγαίου.

Για την ιστορία οι αθλητές που αγωνίστηκαν κατά αλφαβητική σειρά είναι: Γεωργίου Βασίλης, Δάνης Χρυσοβαλάντης, Διαμάντης Κώστας, Ευθυμίου Αγάπη, Καραμποϊκης Σπύρος, Παπαδόπουλος Παντελής, Πισσαδάκη Δέσποινα, Ρηγόπουλος-Τσίγκος Αλέξανδρος, Ρούσος Σταμάτης, Σανδαλάκης Νίκος, Σταθάτος Αλέξανδρος, Τρουμούχη Καλλυ, Φρόντζος Γιάννης, Χούλλης Αγησίλαος και Havanecz, Bianka.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιγαίου που σημαίνει και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Ελλάδος θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!