Κατάληψη για την υποστελέχωση των ΕΛΤΑ στη Ρόδο

Η Διοίκηση του Σωματείου ΕΛΤΑ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ πραγματοποίησε κατάληψη στη ΜΔ Ρόδου – και στο ΚΑΤ Ρόδου 2, στις  06/05/2019, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις στα Ελληνικά Ταχυδρομεία της περιοχής μας, μέχρι να λυθεί το σοβαρότατο ζήτημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ.

Ήδη εστάλη επιστολή-πρόταση, στις 08/04/2019,από τη Διοίκηση του Σωματείου προς τον Δ/ντα Σύμβουλο Αθανασίου Ηλία για την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης καταστημάτων με έκτακτες προσλήψεις.Η τωρινή επιστολήξανά προς τον Δ/ντα Σύμβουλο με κοινοποίηση στους Γενικούς Διευθυντές, την Περ/κή Δ/νση Πειραιά – Αιγαίου, την ΠΟΣΤκαι τους Βουλευτές Δωδ/σου, στην οποία αναφέρονται τα προβλήματα υποστελέχωσηςτων ΕΛΤΑ, ενόψει της αυξημένης κίνησης που θα έχουν τη θερινή περίοδο,με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Η Διοίκηση του Σωματείου ζητά συγκεκριμένες θέσεις να καλυφθούν άμεσατα κενά, που δημιουργήθηκαν  και θα δημιουργηθούν με τις συνταξιοδοτήσεις τους επόμενους μήνες, τις πολύμηνες αναρρωτικές, τις ετήσιες άδειες, καθώς και αυτών που θα φύγουν με σύνταξη. Σχετικά με τις κανονικές άδειες, τονίστηκε από το Σωματείο, ότι το υπόλοιπό τους  φτάνει τον αριθμό των 2.400 ημερών στον Νομό.

Το Σωματείο αναμένεινα υλοποιηθείη υπόσχεσηγια αναπλήρωση των συνταξιούχων τους επόμενους μήνες, για να δημιουργηθούν οι συνθήκες περιορισμού των προβλημάτων και δηλώνει αποφασισμένονα συνεχίσει τις κινητοποιήσειςτων εργαζομένων του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Φωτογραφία αρχείου