Γιώργος Κύρτσος: Η ΝΔ βρίσκεται μεταξύ νίκης και θριάμβου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κύρτσου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Πάππου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Ν. Χαραλάμπης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μ. Μπαριανάκης και Δ. Τσοπανάκης κ.α.

Στην ομιλία του  ο κ. Κύρτσος, αναφέρθηκε στο πολιτικό περιβάλλον στο οποίο γίνονται οι εκλογές της 26ης Μαΐου επισημαίνοντας ότι οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές απ’ ό,τι στις ευρωεκλογές του 2014.

Το βασικό που θέλουμε είναι περισσότερη Ευρώπη, με περισσότερη ανάπτυξη και ευημερία, με κοινές πολιτικές όπως στην άμυνα κ.α. τόνισε ο κ. Κύρτσος, επισημαίνοντας ότι έχουμε να κάνουμε με δύο Ευρώπες, αυτήν που έχουμε κι αυτήν που θέλουμε.
Ο κ. Κύρτσος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Όπως τόνισε,  η ΝΔ βρίσκεται μεταξύ νίκης (7%) και θριάμβου (11%) ενώ στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις του ακροατηρίου.