Ρόδος: Για βιασμό αλλοδαπής θα απολογηθούν αύριο στην ανακρίτρια

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσουν αύριο δύο άνδρες ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος 22χρονης αλλοδαπής από τη Νορβηγία, πριν από δύο χρόνια στο νησί μας.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η αλλοδαπή όταν επέστρεψε στην πατρίδα της το καλοκαίρι του 2017 και είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί η ποινική διαδικασία σε βάρος των δύο ανδρών, οι οποίοι ωστόσο αρνούνται ότι έχουν την παραμικρή ανάμιξη στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατηγορία που έκανε η 22χρονη αλλοδαπή, όλα φέρονται να έγιναν από τις 4 έως τις 6.30 τα ξημερώματα στις 30 Ιουλίου 2017. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν γνωρίσει- σύμφωνα με το κατηγορητήριο-  την αλλοδαπή κοπέλα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που εργαζόταν ο 30χρονος.

Τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης, οι δύο άνδρες φέρονται να συνευρέθηκαν ερωτικά και παρά τη θέλησή της, με την 22χρονη, την οποία κατηγορούνται ότι ακινητοποίησαν και της επέφεραν χτυπήματα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ενώ την εξανάγκασαν να ανεχθεί και ασελγείς πράξεις και από τους δύο τους.

Όλα αυτά δε φέρονται να έλαβαν χώρα στο σπίτι του 32χρονου.

Σε βάρος των δύο ανδρών έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και αύριο, συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να δώσουν αναλυτικά εξηγήσεις για τα όσα τους καταλογίζονται, και τα οποία οι ίδιοι αρνούνται.