Στο Βόλο η Καραβόλια του “Υγρού Στίβου Ρόδου” στο 2ο κύπελλο ΝΟΒΑ

Στο Βόλο η Καραβόλια του “Υγρού Στίβου Ρόδου” στο 2ο κύπελλο ΝΟΒΑ

Στο Βόλο η Καραβόλια του “Υγρού Στίβου Ρόδου” στο 2ο κύπελλο ΝΟΒΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Μετά από απουσία ενός έτους λόγω απαραίτητης εγχείρησης η Ροδούλα Καραβόλια επιστρέφει στο προσκήνιο, στο 2ο Κύπελο ΝΟΒΑ αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο 10, 11 και 12 Μαΐου στο Βόλο.

Η ομάδα της Ρόδου ανταποκρινόμενη θετικά στην πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Βόλου “Αργοναύτες” και με την παρουσία της στην αθλητική αυτή συνάντηση, ετοιμάζεται να αναθερμάνει τους δεσμούς του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ με τη Βόρεια Ελλάδα που για αρκετά χρόνια φιλοξενούσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας και τώρα σε αγώνες πισίνας εκπροσωπεί τη ροδίτικη προαγωνιστική κολύμβηση.

Η 12χρονη Ροδούλα Καραβόλια θα κολυμπήσει στα 100 μ. Πεταλούδα για να βελτιώσει την επίδοσή της. Για πρώτη φορά θα κολυμπήσει αποστάσεις όπου ετοιμάζεται να αφιερωθεί και γι’ αυτό θα δοκιμαστεί στα 400 και 800 μ. Ελεύθερο, όπου με το ρυθμό και την αντοχή που έχει αναπτύξει, μπορεί να περιμένει καλά πλασαρίσματα, με στόχο θέση στην οχτάδα, μια και η πρώτη παρουσία στα μεγάλα αγωνίσματα δεν είναι ποτέ εύκολη.

Έχοντας δουλέψει μεθοδικά όλη τη χρονιά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών της, έχει σχεδιάσει πλάνο τακτικής στο tempo και αν μείνει σ’ αυτό αναμένεται να πάει καλά και στα 400 αλλά και στα 800 μ. Ελεύθερο, που είναι το μεγάλο test για τη μικρή αθλήτρια.

Η κολυμβήτρια βρίσκεται ήδη στη θεσσαλική πόλη και από σήμερα το απόγευμα ξεκινά τους αγώνες με τα 800 μ. Ελεύθερο να ανοίγουν την αυλαία και αναμένεται να επιστρέψει αργά το βράδυ της Κυριακής. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγώνες μετά το μετάλλιο πέρυσι στους Διεθνείς Αγώνες στο Λουτράκι.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας