Συνεχής παρουσία και διακρίσεις στην Πρακτική Σκοποβολή IPSC για το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου

Συνεχής παρουσία και διακρίσεις στην Πρακτική Σκοποβολή IPSC για το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου

Συνεχής παρουσία και διακρίσεις στην Πρακτική Σκοποβολή IPSC για το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 556 ΦΟΡΕΣ

Το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου παρόν και φέτος, σε κάθε αθλητικό κάλεσμα τοπικά και πανελλήνια σε σκοπευτικούς αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής IPSC υψηλού επιπέδου, ανταποκρίνεται με αξιώσεις και σημειώνει επιτυχίες.

Με τη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Αγώνα επιπέδου LIII στο Ρέθυμνο στις 17 Μαρτίου, άνοιξε η αυλαία των επιτυχιών. Χρυσό μετάλλιο στην υποκατηγορία Production Senior για τον Ηλιόπουλο Γιώργο και 2η θέση στο ομαδικό στην κατηγορία Production με τους αθλητές ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο –ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗ Σταύρο –ΔΡΑΚΙΟΥ Δράκο.

Στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών στην Αθήνα Πρακτικής Σκοποβολής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με πιστόλι στις 7 Απριλίου και κατάκτηση 2ης θέσης για τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Γιώργο και 7η για τον ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗ Σταύρο.

Στις 19-21 Απριλίου στο Canal Challenge 2019 στην Κόρινθο σε αγώνα υψηλών απαιτήσεων με διεθνείς συμμετοχές και πάλι χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Production senior για τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Γιώργο.

Τριήμερος δυναμικός αγώνας θεσμός για το νησί μας “MEDITERRANEAN EXTREME OPEN” στις 3-5 Mαΐου με 140 και πλέον ξένες συμμετοχές αθλητών υψηλών προσδοκιών, σε ένα καλοσχεδιασμένο απαιτητικό Αγώνα στο σκοπευτήριο του Καλαμώνα από το αδερφό Σωματείο ΣΚΟΡ και συμμετοχή του ΣΠ.Σ.Α.Ρ με 5 αθλητές ΔΡΑΚΙΟΥ Δράκο-ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗ Σταύρο –ΑΓΓΕΛΙΝΙΟ Νικόλαο –ΚΑΒΑΛΛΑ Νικόλαο και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο . Χρυσό μετάλλιο στην υποκατηγορία Production senior για τον ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Γιώργο και άριστες εντυπώσεις οι εμφανίσεις των άλλων αθλητών.

Η σκοπευτική χρονιά διανύει το πρώτο της μισό, πρόκληση η παρουσία του συλλόγου στους επερχόμενους αγώνες και ήδη ο πήχης στην τοπική αθλητική δραστηριότητα ανεβαίνει με αξιώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή