Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για το δήμο Νισύρου

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για το δήμο Νισύρου

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για το δήμο Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 208 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα που καταρτίζει η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων (ΓΓΔΚΑΠ) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που υλοποιεί από κοινού με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), έχει ενταχθεί για δεύτερη φορά ο Δήμος μας μετά από αιτήματά μας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της μακροχρόνιας ανεργίας στο νησί μας καθώς και στην προαγωγή της κοινής ωφέλειας σε τοπικό επίπεδο με την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Για το Δήμο μας έχουμε εξασφαλίσει είκοσι (20) θέσεις εργασίας διάρκειας 8 μηνών με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και η απασχόληση θα παρέχεται με την μορφή έργων. Τα έργα αυτά θα έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων της Νισύρου .

Ο Δήμος μας είναι ήδη ενταγμένος στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με 20 θέσεις που λήγει στο τέλος Ιουνίου 2019.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα